Okul Dergisinde Bilişim Dersi bölümü...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zkz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zkz

Aktif Üye
Arkadaşlar; okul dergimizde her ders için bir sayfa ayrıldı. Bilişim dersi sayfasında sizce neler olabilir?
Paintte çok güzel karikatürler çizen bir öğrencim var. Onun karikatürlerinden koymayı düşünüyorum. Peki başka??
Ben bir tane makale yazayım diyorum bilişim ile ilgili alttan alttan bilişim dersinin gerekliliğinden falan bahsederim diyorum. Başka da bir şey gelmedi şuana kadar aklıma..

Teşekkürler arkadaşlar, dergimi corelde yaptım. 2500 baskısı var. Çok emek verdik, flipbook programları var hocam ama adını tam olarak hatırlayamadım eve geçince bakacağım. Yayın konusunda okul başmüdür yardımcımızın hosting hesabı var oraya koyup link verdik :)

klebsiella hocam biliyorum çok emek verdmişsiniz ellerinize emeğinize sağlık tasarım şablonunu paylaşmanız mümkünmü acaba

sevdiceğim' Alıntı:
klebsiella hocam biliyorum çok emek verdmişsiniz ellerinize emeğinize sağlık tasarım şablonunu paylaşmanız mümkünmü acaba
..
şablon yok hocam göründüğü üzere. her sayfa corel ile tek tek elle hazırlanmış benim anladığım.

hocam corel ile biraz uğraşıyorum şu sayfa tasarımlarınızı paylaşabilir misiniz ? çok güzel profesyonel olmuş emeğinize sağlık..

Geri