Okul eğitim materyali arşivi hazırlayan var mı??

Kodla Büyü

nazli179

Aktif Üye
4. Okul eğitim materyali arşivi hazırlanmış mı? Evet-Hayır
5. Okul eğitim materyali arşivi listesi öğretmenler odasına asılmış mı? Evet-Hayır

arkadaşlar bunların ne olduuğu hakkında fikri olan varmı?? acaba eğetsel yazılımlarımı hazırlayacağız yoksa projeksiyon bilgisayar gibi donanımlar mı?

Bu konuyu güncellemek gerekiyor sanırım bu konruda bilgisi olan varmı ayrıca bu konuyu başlatan arkadaş neler öğrenebildin

eğitim materyali panodaki afişten tutun da bir fotokopiye kadar çok geniş değerlendirilebilir. "Bilişim Teknolojileri Araçları Listesi" hazırlayarak bilgisayar yazıcı switch hepsini bulundukları yerleri listeleyebilir, sonrasında da yazılımlar(cs4-5, nero, bilgisayarlarla beraber gelenler vb), film vb cdleri içerecek diğer bir liste hazırlanabilir.

bu sorular ne hocam.. anlayamadık okulunuzun istediği bişey mi?
öyleyse de her hocadan kullandığı materyali almak sıkıntılı gıcık bi iş olsa gerek..
zümreler arası bu iş olabildiğince yapılıyodur.. yoksa bu işe bakanlık bi çözüm getirememiş biz mi getirecez..
bi ara egitim.org gibi bi sitede materyalleri toplayalım fln diyolardı...haniii haniiii nolduuuu??
bizi de sözde üniv.de eğitim teknologu olacaksınız diye kandırmışlar meğer...haniii haniiii ona nolduuuu? :shock: :-1:

botemlk' Alıntı:
bu sorular ne hocam.. anlayamadık okulunuzun istediği bişey mi?
öyleyse de her hocadan kullandığı materyali almak sıkıntılı gıcık bi iş olsa gerek..
zümreler arası bu iş olabildiğince yapılıyodur.. yoksa bu işe bakanlık bi çözüm getirememiş biz mi getirecez..
bi ara egitim.org gibi bi sitede materyalleri toplayalım fln diyolardı...haniii haniiii nolduuuu??
bizi de sözde üniv.de eğitim teknologu olacaksınız diye kandırmışlar meğer...haniii haniiii ona nolduuuu? :shock: :-1:
:++: hep kandırılmışız hep...

Eğer biraz çirkin olsaydım ne Pele´nin ne Maradona´nın adı hatırlanırdı" George Best
hmp.gif

2007-2009 arasında okulum için ve gidebileceğim okullarda kullanmak için başlamıştım, hatta 100'e yakın eğitim yazılımını da birer paragraflık inceleme yazıları ile birlikte, kategorize edilmiş biçimde hazırlamıştım. Sonra sanırım araya başka işler girdi, belki de eğitim yazılımlarının optikten buluta kayması da hevesimin kaçmasında etkili oldu sanırım. Bulabilirsem bu konu başlığında paylaşmak isterim.
Ayrıca eklemek isterim, eğer bitefo görevlermeniz varsa (zorla ya da gönüllü) eğitim öğretim için bt sınıfını ayakta tutmaktan sonra gelen en ulvi görev bt sınıfında nitelikli eğitim yazıllımları kullandırmaktır. Hatta bu yazılımları öğretmenlere tanıtım kullanmaya teşvik etmektir.

Bu sorular formatör öğretmen teftişlerinde soruldu. Formatör Öğretmenin yapması gereken liste şeklinde verilmişti. Eğitici Formatörler tarafından teftiş ediliyoruz. Ama bende hazırlamadım böyle bir şey, gereksiz, öylesine hazırlatılan bir evrak daha..

Allah aşkına siz ne zırvalıyorsunuz yahu!
BT Sınıfına mevcut eğitim yazılımlarının listesini tek bir a4'e hazırlayıp asmak bu kadar mı zor! Bu kadarmı gerksiz! Siz işinizi hakkıyla yapın sonra şikayet edin. Gereksiz dediğiniz şeylerin eğitimini aldınız üniversitede, ben de o eğitimleri aldığım için buna benzer bir liste olması gerektiğini düşünüyorum.
Önce işimizi yapacağız sonra kendimizle ilgili derneğimize üye olup mücadele vereceğiz. İşimizi tam olarak yapmadan ağlamak saçma!
E-okul fotoğrafı görevinin bizimle ilgisi olmadığı gibi eğitim yazılım listesi ise asli işimizdir.
Budur!

tdemirparmak' Alıntı:
Allah aşkına siz ne zırvalıyorsunuz yahu!
BT Sınıfına mevcut eğitim yazılımlarının listesini tek bir a4'e hazırlayıp asmak bu kadar mı zor! Bu kadarmı gerksiz! Siz işinizi hakkıyla yapın sonra şikayet edin. Gereksiz dediğiniz şeylerin eğitimini aldınız üniversitede, ben de o eğitimleri aldığım için buna benzer bir liste olması gerektiğini düşünüyorum.
Önce işimizi yapacağız sonra kendimizle ilgili derneğimize üye olup mücadele vereceğiz. İşimizi tam olarak yapmadan ağlamak saçma!
E-okul fotoğrafı görevinin bizimle ilgisi olmadığı gibi eğitim yazılım listesi ise asli işimizdir.
Budur!

Çok duygusal konuşmuşsun kardeşim. Yalnız anlamadığın bir nokta var işin zorluğu, yapılması gerekliliği yada mevzuat yönetmelik, üniversitede alınan eğitim falan değil benim şahsi görüşüm, eğer bir a4 kağıdına DynED, AdobeProgramları, Office ...vs. yazıp duvara astığımda işimi adam gibi yapmış olacaksam, teftişe gelen şahıslar ooo bu adam işiini tam yapıyor diyecekse yada çocuklar gerçek bir bilişim eğitimi almış olacaksa bir kağıt parçası ile, insanlığa bir mumda ben yakmış olacaksam, bu kağıdı astım diye benim heykelimi yapacaklarsa büyük eğitimci diye ozaman asarım... ANLAYANA
Türk eğitim sistemi.... ıvır zıvır, fasa fiso, falan f,lan.. hepsi aynı benim gözümde bana ahkam kesme, adam gibi işiini yap sen kimseyede adamlık öğretme.. Sayın ve sevgili öğretmenim.....

Geri