okul e posta kutusunu silemiyorum

Kodla Büyü

camlıca

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar outlook a e posta düşmüyor . milli eğitim in e mail.com yani e posta servisinden girdim kutumuz (gelen ) dolmuş sil diyorum hata veriyor ne yapmalıyız

hocam mail adresiniz tamamen dolu olduğu için silmek istesenizde sileceği mailleri çöp kutusununa atması gerektiğinden sürekli hata verir.

yapmanız gereken windowsun outlook programını kullanarak mail adresinizdeki mailleri bilgisayarınıza çekmek, ayarlarını yapamıyorsanız yardımcı olabilirim...

hocam tam bilgisayarın başındaım kısaca tarif edebilirseniz sevinirim
teşekkür ederim

outlook u açın görünen ad kısmı gelecek ilk olarak oraya okul adını yazın, sonra e-posta adresinizi yazın sonra gelen posta ve giden posta sunucusu yerine sırasıyla gelen sunucuya; mailpop.meb.k12.tr giden sunucuya da mailsmtp.meb.k12.tr yazın diğer adımda hesap no ya ******@meb.k12.tr yani e-postanız parolanızıda yazın diğer kutuya daha sonra outlook programının ana sayfası gelecek orada yukarıda gönder a diyorsunuz kimlik denetimini yapıp mailleri outlook a yüklüyor bu kadar

hocam bizde de aynı problem vardı
Okulumuzda yıllarca e posta okumuşlar ama silmeyi akıl edememişler ve artık silinmez olmuş
mebin sitesinden destek için eposta yollayacağınız bir adres vardı
ona e posta atın onlar silecektir.

hocam ben yakın zamanda bir okuldan rica ettile 3 yılda dolan mail kutusunu outlook ile hallettim, yapması kolay tavsiye ederim :D

outlookta gonder/al yapın o otomatik olarak meb i siler zaten...

eger gonder/al da sıkıntı olursa o vakit internet baglantınız yavas demektir...

Bir sorum olacak:
Okul mailini outlooka bağladım ve mesajları görüp silebiliyorum.Peki başka bir bilgisayardan mail.meb.k1.tr ye giripte mailleri görmem için ne yapmam gerekir.Yani bilgisayarımda outlooktan gördüğüm mailleri mail.meb.k12.tr ye giripte görmem için ne yapmalıyım?

gececi' Alıntı:
Bir sorum olacak:
Okul mailini outlooka bağladım ve mesajları görüp silebiliyorum.Peki başka bir bilgisayardan mail.meb.k1.tr ye giripte mailleri görmem için ne yapmam gerekir.Yani bilgisayarımda outlooktan gördüğüm mailleri mail.meb.k12.tr ye giripte görmem için ne yapmalıyım?
Sunucudan birkaç gün sonra bile olsa silinmesi gerekir, aksi takdirde kota dolar zaten. Dediğinizin olması için de sunucudaki maillerin silinmemesi gerekir. Bu da uzun vadede kota dolumu yapacağı içlin sorun yaşatır.

Sorumu şöyle sorayım:
Sİlmediğimiz mailler var, o mailleri başka bilgisayardan görmek için ne yapabilirim?

Geri