OKUL FORMATÖR GÖREVLENDİRMELERİ

Kodla Büyü

xmuratalix

Üye
konyada niye görevlendirme olmadığını bimere sordum. il milli eğitim cevap olarak "bakanlığın görevlendirme yapın şeklinde bir yazısının olmadığını" yazmışlar. tekrar bimere aşagıdaki durumu ve iller arası farklılığın sebebini sordum bakalım ne cevap gelecek
illerde son durum şu şekilde
1.temmuz aralık görevlendirmesi yapılmadı. bundan sonra ne yapılacağı bilinmiyor
2.temmuz aralık rutin görevlendirme yapıldı. yapılmaya devam edilecek.
3.1 eylül 31 aralık arası başvuru alındı. yapılacak.
4.17 eylül- 25 ocak arası başvuru alındı. yapılacak (en yaratıcı uygulama ödülü)

arkadaşlar eger görevlendirme istiyorsanız ve iller arası uygulamadaki farklılıkları bimere yazın. sadece konyada benim bildiğim 500 civarı okul formatörü var. tepki ve istek çok olursa bakanlık mutlaka dikkate alacaktır.ayrıca üyesi olduğunuz sendikalarada bu durumu anlatın.

kendi adıma ben usandım artık her altı ayda ne olacak diye düşünmekten. bazılarına göre bırak demesi kolay. şartlar maalesef tersini gerektiriyor. az ders sorunu var. işler öyle yada böyle yine bize kalıyor. yapmazsan kötü oluyorsun vs. vs.

onu yapma bunu yapma ne yapacaklar bizi merak ediyorum aslında etmiyorum da artık

Geri