Okul formatörüyüm halk eğitimde kurs açabilmek için yönetmel

Kodla Büyü

sedatcantal

Site Gezgini
Okulumda formatör olarak görevllendirildim. aynı zamanda halk eğitimde kurs açmak istiyorum. müdürümüz sen formatörsün gidemezsin dedi. bununla ilgili yönetmeliği istedi. elinde olan varsa verebilirmi acaba.

Hocam ne zaman gideceksiniz kritik soru. Saat 5 ten sonra ya da hafta sonları kurs vermenizde hiç bir sakınca. yok. Ben geçen sene verdim.

saat 5'ten sonra gidicem ama müdür illa yönetmelik istiyo. sen müdür yarımcısı statüsündesin giremezsin diyor. 6 saat girebilirsin diyo.

ben formatörüm ve haftasonu açıyorum ve formatör olup açan çok kişi var

mevzuat ve yönetmeliği bilmiyorum

Ben de saat 15:30-17:30 hafta içi hergün açmayı planlıyorum şuan 13 kişi var 15e tamamlamaya çalışıyorum tamamlnaınca açolacak ayrıca formatörüm.

ÇIRAKLIK VE YAYGIN EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI HALK EĞİTİMİ MERKEZLERİNDEKİ YÖNETİCİLER DIŞINDA GÖREVLİ DİĞER PERSONELİN GÖREV, YETKİ VE SORUMLULUKLARI İLE BELGE VE DEĞERLENDİRMELERE İLİŞKİN YÖNERGE

Madde 11: Kendi okulunda/kurumunda aylık karşılığı ve zorunlu ücretli ek ders karşılığındaki çalışma sürelerini tamamlayamayan öğretmenlerin, merkezlerdeki kurslarda görevlendirilmeleri kadrolarının bulunduğu okul ve kurumların günlük çalışma saatleri içinde olur. Kadrolarının bulunduğu okul/kurumların resmi çalışma saatleri dışında kurslarda görevlendirme, öğretmenin isteğine bağlıdır.

ben de formatör olacağım bu dönem muhtemelen ve okulumuzda sene başından beri halkeğitim destekli tiyatro kursları veriyoruz ne yapayım bilmiyorum. tiyatro kursları saat 15.00 te başlıyor. görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

sedatcantal' Alıntı:
saat 5'ten sonra gidicem ama müdür illa yönetmelik istiyo. sen müdür yarımcısı statüsündesin giremezsin diyor. 6 saat girebilirsin diyo.
:) müdür yardımcısı statüsündeymişiz. Vaybe müdüre bak.

Hocam Görevimiz Öğretmen Sınıfımızda Eğitim Öğretim. Yani idari hizmetlerde değiliz. Anlamadığım böylelerini nasıl müdür yapıyorlar?

Geri