Okul formatörleri de intel eğitimlerinden geçirilsin

Kodla Büyü

hugo4545

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Yeni görev tanımlamasında okul formatörlerinin, intel eğitimi almış kişilere rehberlik etmesi gerekiyor.

8- Proje tabanlı öğrenmeyi kapsayan Bakanlığımız projelerinde (İntel Öğretmen Programı vb.), okulunda
bu eğitimi tamamlamış öğretmenlerin edindiklerini öğrencilerine yansıtabilmeleri ve bu bilgileri derslerinde
kullanabilmeleri için rehberlik ederler.

Bunun için okul formatörlerinin de intel eğitimlerinden geçirilsin. Eğitici formatörler, intel eğitimlerinin yürütülmesinde sınırlı sayıdalar ve bu sayı azalmaktadır.

EBİTEFOLAR BİTEFO lara da kurs veriyor zaten okullarında diğer öğretmenler ile birlikte kurs alıyorlar. Görev tanımlarında da rehberlik etme var ise sorun yok. Teknolojiyi kullanmada yol gösterecekler demektir. MT seviyesinde almalarına imkan var mı? sadece küçük bir ilde 30 BİTEFO falan oluyo Türkiye de toplam kaç BİTEFO var acaba ?

nosTRa' Alıntı:
EBİTEFOLAR BİTEFO lara da kurs veriyor zaten okullarında diğer öğretmenler ile birlikte kurs alıyorlar. Görev tanımlarında da rehberlik etme var ise sorun yok. Teknolojiyi kullanmada yol gösterecekler demektir. MT seviyesinde almalarına imkan var mı? sadece küçük bir ilde 30 BİTEFO falan oluyo Türkiye de toplam kaç BİTEFO var acaba ?

doğru söylüyorsun hocam. Bu arada bana ulaşabilrisen sevinirim .Telefonlarıma cevap veremiyorsun galiba. Mustafa K (wikici)

nosTRa' Alıntı:
EBİTEFOLAR BİTEFO lara da kurs veriyor zaten okullarında diğer öğretmenler ile birlikte kurs alıyorlar.

evet bende bi zamanlar şahit olmuştum sınıf öğretmeni EBİTEFO bilgisayar öğretmeni BİTEFO larada kurs vermeye kalkmıştı iyi eğlenmiştik :)

yine eğleneceksek vermelerinde fayda var bencede! :lol: :lol: :lol:

Arkadaşlar intel kursuyla bilgisayarcı tarihçi sınıfçı vs. olmanın ne alakası var :?: :?:
İntel kursunu anlamak için bilgisayarcı mı olmak lazım? İçeriğinde bir bilgisayarcının anlayıp da bir sınıfçının anlayamayacağı ne var Allah aşkınıza? Ne gibi bir bilgisayar altyapısı gerektiriyor? Ben de bir bilgisayarcıyım ama sizin gibi bakmayı başaramıyorum bu olaya :!: :!:

intel eğitimlerinin yürütülmesi konusunda BİTEFO lar da görev almalı bence. umarım bütün illerde yaygınlaşır.

root' Alıntı:
nosTRa' Alıntı:
EBİTEFOLAR BİTEFO lara da kurs veriyor zaten okullarında diğer öğretmenler ile birlikte kurs alıyorlar.

evet bende bi zamanlar şahit olmuştum sınıf öğretmeni EBİTEFO bilgisayar öğretmeni BİTEFO larada kurs vermeye kalkmıştı iyi eğlenmiştik :)

Hocam benimde branşım bilgisayar ama Intel kursunun içeriği tamamen Eğitim. bilgisayar destek olarak var. Intel ismine takılmayın :)

bırakın böyle intel dantel işleri. keyfinize bakın. yaz tatilini de bitefolara rezil etmekmidir amacınız.

nosTRa' Alıntı:
root' Alıntı:
nosTRa' Alıntı:

Hocam benimde branşım bilgisayar ama Intel kursunun içeriği tamamen Eğitim. bilgisayar destek olarak var. Intel ismine takılmayın :)

nostra doğru söylüyor

Hocam kırılacak birşey de yok. Zaten bizde bu kursu aldık diye ağzımızın suyu akmıyor. Fikir olarak arkadaşın fikri güzel olabilir ama çözüm noktasında Türkiye' deki tüm BİTEFO lara kurs verilmesi demek proje bitimine kadar BİTEFO eğitimi demektir.

BITEFO arkadaş sınıf öğretmeni bir EBİTEFO nun Intel kursu verdiğinde çok eğlendiğini yazmış ama Intel kursu içeriği bakımından sınıf öğretmeni EBİTEFO nun daha fazla eğlendiği kanısındayım. Bilmeyen de işlemci mantığı anlatılıyor zanneder. EBİTEFO olmuş herkes web 2.0 araçlarını kullanabilecek sevide zaten. Olayı başka noktalara taşımanın anlamı yok.

yine eğleneceksek vermelerinde fayda var bencede! :lol: :lol: :lol:[/quote]

kendisini üstün gören bilgisiz (root)arkadaşım. Sen İntel kursunda işemci yapmayı öğreneceğini zannediyorsun galiba. Bunun branşla ilgisi yok. Bilgisayarı temel düzeyde bilen insan intel kursunun mantığını anlayabilir .Ama senin gibi pedagojik bilgisi olmayan değerlendirme siteminden ve diğer eğitim yöntemlerinden bihaber insanlar kursa gitsede hiç bir şey anlamaz . sadece oyun olduğunu zannederek aklı sıra eğlenindiklerini zannederler.Bilgisayar öğretmeniyim diye kendini üstün bir varlık zannetme. Baksana kusrun mantığını anlayabilcek kapasitede bile değilsin. Malum okumak cehaleti alır. Ama e... lik baki kalır.

Geri