Okul Gecesi için....

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar.okul gecesi düenlenecek. giriş müziği ve hoşgeldin yazısı lazım. hangi programda nasıl birşey yapabilirim.saygı duruşu ve istiklal marşı için de bişeyler yapılabilirmi yoksa kontrollu bişekilde mi yapmak lazım

movie maker ile müzikli bir slayt gösterisi olabilir. okuldaki etkinliklerin fotoğraflarını içeren bir derleme.

Okul gecelerine hazırlanan ekibin provalarından sahneler koyabilirsin video olarak, tabi öncesinde kamera ile provaları kaydetmen - ya da çalıştıran öğretmen&öğrencilerden kaydetmesini istemen lazım. SOnra videolardan hoşuna giden kısımlardan parçalar alarak birleştirebilirsin. Bir de izleyiciler yerlerine otururken - gösteri başlamamışken, öğretmen ve öğrencilerden karışık foto slaytları koyabilirsin..

oziie' Alıntı:
Okul gecelerine hazırlanan ekibin provalarından sahneler koyabilirsin video olarak, tabi öncesinde kamera ile provaları kaydetmen - ya da çalıştıran öğretmen&öğrencilerden kaydetmesini istemen lazım. SOnra videolardan hoşuna giden kısımlardan parçalar alarak birleştirebilirsin. Bir de izleyiciler yerlerine otururken - gösteri başlamamışken, öğretmen ve öğrencilerden karışık foto slaytları koyabilirsin..
hocam okul tanıtım videosu zaten olacak. ben ilk seyirciler gelip programın başlamasına kadar ki kısımda bişeyler yansıtmak istiyorum. rahatlatıcı bir müzik

Klasik müzik kullanmak lazım o zaman - başka bir rahatlatıcı müzik tarzı yok :) Ben yarın benim kullandığım 2 müziğin adını veririm - olmadı paylaşırım. Hoşunuza giderse kullanırsınız.

Şarkıların adlarını yazıyorum - youtube dan dinlersiniz bakarsınız, hareketli ve yavaş şarkılar var, ben de bbnet ten indirmiştim yanlış hatırlamıyorsam bu şarkıları
THEME FROM CARAVANS
Vanessa - Mae CONTRADANZA
Vivaldi - autumn adagio
Vivaldi - winter allegro

misafirlerin gelme sırasında program başlamadan kadro bilgilerini verelim diye düşündük. fotograf olmayacak tabi. sadecee isimler ve branşalr. akan liste olacak. movie maker dığında isimlerin akışını yapabieceğim seçenek var mı

Geri