okul gecesi ile ilgili

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
mrb arkadaşlar. yarın okul gecemiz var. gecede bir sürü video sunu var. ve bir gösteriden diğerine geçerken pc görüntüsünün olmamasını istiyorlar. bu pek mümkün değil gibi geliyor. arkadaşalrdan bir tanesi bütün gösteri ve videoalrı movie makera tüm video haline getirebiliriz diyor. o da bana pek mantıklı gelmedi. sizce

Sayın hocam sadece video olsaydı birleştirme olayı güzel olurdu ama slaytlar olduğu için movie maker ile o iş olmaz. İllaki PC görüntüsü olmasın diyorlarsa videoyu izledikten sonra Fn+F5 yaparsın görüntü tamamen gider :) sıradaki videoyu ya da slaytı açınca tekrar aynı tuş kombinasyonuyla görüntüyü aktarırsın ama buna hiç gerek yok

Hocam şahsen denemedim ama powerpoint to video programları var. Onlarla sunuları video formatına çevirip, gom player vb. oynatıcılarla sırayla listeye eklerseniz arada pc görüntüsü kalmaz.

Sayın hocam,
PowerPoint'i açıp, ekle sekmesini kullanarak sunuları tek bir sunuda birleştirebilirsiniz, eğer sunu aralarında video oynatmanız gerekiyorsa da sunu aralarına slayt ekleyerek, bu slaytlara videoyu ekleyebilirsiniz. Böylece elinizde Powerpointte hazırlanmış tek bir sunu olur. Sunuları da elle kontrol ederek, PC görüntüsü görünmeden tüm içeriği gösterebilirsiniz. 10 kasımla ilgili bir program için böyle bir sunu hazırlamıştım, çok da şık olmuştu. Sunuları dönüştürmekle vs. uğraşmayın.

yakuphan' Alıntı:
Sayın hocam,
PowerPoint'i açıp, ekle sekmesini kullanarak sunuları tek bir sunuda birleştirebilirsiniz, eğer sunu aralarında video oynatmanız gerekiyorsa da sunu aralarına slayt ekleyerek, bu slaytlara videoyu ekleyebilirsiniz. Böylece elinizde Powerpointte hazırlanmış tek bir sunu olur. Sunuları da elle kontrol ederek, PC görüntüsü görünmeden tüm içeriği gösterebilirsiniz. 10 kasımla ilgili bir program için böyle bir sunu hazırlamıştım, çok da şık olmuştu. Sunuları dönüştürmekle vs. uğraşmayın.

En mantıklısı bu. :+1:

yakuphan' Alıntı:
Sayın hocam,

Geri