H hlyzkn Aktif Üye Mesajlar 220 22 Mart 2012 #1 Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama sorum şu okul girişinde bir lcd tv var ve burada neler gösterebiliriz fikir verirseniz sevinirim.
Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama sorum şu okul girişinde bir lcd tv var ve burada neler gösterebiliriz fikir verirseniz sevinirim.
respective3 Aktif Üye Mesajlar 104 22 Mart 2012 #2 Okul tanıtım sunusu, sınav tarihleri, önemli gün ve haftalara ait sunular, rehberlik servisinin hazırlayacağı sunumlar, vb..
Okul tanıtım sunusu, sınav tarihleri, önemli gün ve haftalara ait sunular, rehberlik servisinin hazırlayacağı sunumlar, vb..
nefbote Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 615 22 Mart 2012 #3 ayın(haftanın) öğrencilerini, en çok kitap okuyan öğrenciler, deneme sınavlarında başarılı olan öğrenciler ve duyurular.
ayın(haftanın) öğrencilerini, en çok kitap okuyan öğrenciler, deneme sınavlarında başarılı olan öğrenciler ve duyurular.
A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,465 22 Mart 2012 #4 Nöbetçi öğretmenler, ders giriş çıkış çizelgesi, belirli gun ve haftalar, duyurular v.s.