okul için antivirüs tavsiyesi?

Kodla Büyü

destinaa88

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar laboratuarımızdaki bilgisayarlarda CA e-trust antivirüs ve pest-petrol kurulu. fakat işe yaramıyor. artı lisanları da sanırım kaybolmuş. geçen müdürmüz bana toplu şekilde kullanabileceğimiz yani tek bilgisayardan güncellenebilen bir antivirüs sordu, tabi ki satın almayı düşünüyor. bildiğiniz böyle bir program var mı tavsiye edeceğiniz ?

Öğrenci bilgisayarlarına Deep Freeze programını kurabilir ve diğer bilgi kaydedeceğiniz bilgisayarlar içinde Usb Disc Security ve Nod32 Antivirüs programını kullanabilirsiniz.

okul bilgisayar sistemleri yeterli donanıma sahip olmadığından sadece nod32 perfeormansı çok etkilemiyor - en sağlamı kasper ama o da malum, kaldırmaz biizm pc lerde.. Avira denedim - hoşuma gitti ama o da ingilizce olduğundan kullanmaı beceremiyorlar.. Memnun olmasamda nod32 ye mecbur kalıyorum.

emrahgunes' Alıntı:
Öğrenci bilgisayarlarına Deep Freeze programını kurabilir ve diğer bilgi kaydedeceğiniz bilgisayarlar içinde Usb Disc Security ve Nod32 Antivirüs programını kullanabilirsiniz.
hocam bizde bunlarla idare ediyoruz.......

teşekkür ediyorum cevaplar için fakat hocam benim sormak istediğim şöyle. e-trust dediğim programda öğrenci bilgisayarlarını açıp hepsini öğretmen bilgisayarından güncelliyorduk. yani tek bilgisayardan güncelleniyor. bnun gibi başka bir antivirüs var mıdır acaba ??

Hocam eğer deep freeze kuracaksanız AntiVir kurun. Çünkü güncelleme yapamayacaksınız. Sadece anı kurtarma olur. Ama Deepfreeze yoksa Eset Smart Security iyidir. Ayrıca Norton Antibot veya Spybot türünde bir solucan, trojen engelleyici program kurun...

Geri