okul için nasıl bir modem almalıyım

Kodla Büyü

fernandito

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar büyük ihitmalle modemden kaynaklı okulda internet yok. müdür eğer modensen yeni bir modem alalım dedi. ben de yeni bir modem alacağım. hangi marka kaç mbps bir modem alayım sizce...

kablosuz router olan airties veya zyxel marka modem al hocam.. model ismi yazmıyorum ,şu anda çok çeşitli kampanyalar var , uygun olanı alırsınız.. kolay gelsin....görevlendirme gittiğim okulda modem yüzünden idareyle papaz olduk.. her sorunu modemden değil benden zannediyorlardı. okulun parası yok 200 300 tl ye modem aldırmamıştım, şimdi bakıyorumda acımayacaksın en pahalı cihazdan alıp kendinde değil başkasına taktıracaksın ki kıymetin bilinsin...

AIRTIESAIR 5341 72MBPS KABLOSUZ-N ADSL2+ 4 PORT MODEM bu modemi almaya karar verdim arkadaşlar,
fiyat olarak 69 tl,
Modem hızı düşük 72 mbps bu hızda ağdaki bilgisayarlar arasında veri aktarımı demek, ağdaki bilgisayarlar arasında veri aktarımı zaten olmuyor bunun düşük olması etkilemez.
sizin bahsettiğiniz modemlerin 300 mbps falan hızı yüksek sadece bu özelliğinden dolayı fiyat 3 kat artıyor değer mi sizce,
yani internet hızı değişmiyor.
yanlış mı düşünüyorum...

Geri