Okul internet 4 Mbit RESMİ YAZI

Kodla Büyü

adadeniz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
arkadaşlar merhaba
gecen gun forumda
MEB in mevcut internet hızını 4 mbite çıkarılabileceği ve bunun 59 TL ye kadar ki kısmının karşılanabileceğini belirten bir resmi yazı eklendiğini görmüştüm.

Arıyorum bulamıyorum... Yardımcı olur musunuz?
tesekkurler...

4 mbit'lik internet'in aylık ücreti ne kadar acaba ? Bir de hız artırımı için yazılmış dilekçe örneği olsaydı iyi olurdu.

Hocam cok tesekkurler.
Bu arada siz arttirdiniz mi? (evet ise) Bi problem yasadiniz mi hizda? Herhangi bir ad altinda bi kereye mahsus veya aylik odeme yaptiniz mi?

Sureci anlatma imkaniniz var mi?

Ucret nasil oldu peki hocam?

Basvuru esnasinda veya sonrasinda ucret verdiniz mi? Verecek misiniz?

evet güzel bir başlık...güncelleyerek paylaşalım..en azından olursa biraz rahat nefes alırız.

cyln' Alıntı:
Hocam cok tesekkurler.
Bu arada siz arttirdiniz mi? (evet ise) Bi problem yasadiniz mi hizda? Herhangi bir ad altinda bi kereye mahsus veya aylik odeme yaptiniz mi?

Sureci anlatma imkaniniz var mi?
Biz geçen ay resmi yazı hızın 8 Mb e kadar artırılması için resmi yazı ile telekom müdürlüğüne başvuru yaptık. Hatta başvuruyu yapmadan önce herhangi bir ücret ödemi yapılacakmı diye telefon görüşmesi yaptık. Başvurudan 1 hafta sonra hızımız 4 Mb e çıktı. Fakat daha sonra fatura geldiğinde 35 lira olan ttnet faturası 56 Tl ye çıktı. Ttnet müşteri hizmetlerini arayıp bunun nedenini sordum. Sizin paket daha önce 1 Mb idi. Şimdi 4 Mb olduğandan paketiniz değişti ve bunun ücreti 56 Tl dir dedi. Yeniden hızımız düşürülmesi için geçen hafta dilekçe yazdık.

hocam kahramanmaraş ta direk 4 mbit e güncelleyeceklermiş
bir kaç güne kadar

Bize de dün ekteki yazı geldi. İstanbul/Pendik
Mevcut 1 Mbitlik tarifede 34 TL lik fatura geliyor ve bunu devlet ödüyordu.

Ekli dosyalar

• 001.jpg
    001.jpg
    380.5 KB · Görüntüleme: 1,393
Yükseltilecek ama hemen yapmayan yerler var telekomda.antalya gibi.hala yükseltecekler resmi yazı göndermemize rağmen.

bu dilekçeyi vermiştim hemen 4 'e çıkardılar fatura konusunda bilgim yok 56 tl ye kadar devlet ödeyecekmiş

Ekli dosyalar

8 mbite çıkarabiliyormuyuz? Okul ortaokul olunca ihtiyaç oldu hıza. bir de eba içeriği hız gerektiriyor.

Bz yıllardır 4 mbitten kullanıyoruz. Telekom'a yükseltilmesi için dilekçe verdik ve hemen yükseltildi.

Geri