Telekomdan yetkililer geldi, telefon hattındaki hızı arttırdılar, telekomdan yeni modem de aldım ancak bu yeni modemle internet bağlantısı sağlanmıyor. (dsl ve intenet ışıkları yanıyor, kullanıcı adı ve şifresi ayarlarını kendisi alıyor, silip kendim girdiğim halde sorun düzelmiyor. ) Eski modemle 8,5 mbps ye kadar bağlanıyorum ama normalde hızımız 16 mpsye kadar. (telekom çalışanları önce il genelinde sorun olduğunu söyledi,(ama birçok okul hızını arttırdı, sonrada biriyle telefonla görüşüp "bizlik bir durum yok, bilgisayarcıdan destek alacaksınız" deyip geçiştirmeye çalıştı) ) sizce sorun ne olabilir? Modemde bir ayar mı yapmam lazım? modemde mi sorun var?
/////*******ÇÖZÜLDÜ*******\\\\\
Sorunun çözümü için (Airties modem için) Modem arayüzünde Modem ara yüzden İnternet----İnternet Ayarları--------İnternet(Düzenle)-----MTU=1400 ayarı yapılmıştır. (Varsayılan Ayar=1492 idi sanırım)
/////*******ÇÖZÜLDÜ*******\\\\\
Sorunun çözümü için (Airties modem için) Modem arayüzünde Modem ara yüzden İnternet----İnternet Ayarları--------İnternet(Düzenle)-----MTU=1400 ayarı yapılmıştır. (Varsayılan Ayar=1492 idi sanırım)