Okul interneti yardım

Kodla Büyü

mayhem

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar düzeltme yaptım.

Okulumuzda iki gündür internet yok. Modemimiz zyxel p-660 hw-t1
Sabah adsl ve ethernet yeşil internet kırmızıydı
Kapattık açtık felan olmadı. Arayüzüne gireyim dedim şifresini unutmuşuz resetledim modemi.
Daha sonra internette yeşile döndü fakat hala giremiyoruz. Ne yapmamızı önerirsiniz ?
Fatih altyapısını kullanıyoruz ama kabinetteki switchler de sıkıntı yok gibi duruyor çalışıyor

hocam, bu tarz sorunlarda telekom çözüm sağlayamayabilir.

Van'dasınız sanırım. altyapı firmasını (Sentim) arayın. durumun acil olduğunu söyleyin, yardımcı olurlar.

kirtikoz' Alıntı:
hocam, bu tarz sorunlarda telekom çözüm sağlayamayabilir.

Van'dasınız sanırım. altyapı firmasını (Sentim) arayın. durumun acil olduğunu söyleyin, yardımcı olurlar.
devamlı meşgul hocam bizim yapabileceğimiz birşey varmıdır acaba ?

Arkadaşlar ilk mesajımda düzeltme yaptım sorun ile ilgili yardım edebilecek varmı acaba?

hocam ben anlayamadım şimdi siz modem arayüzüne girebiliyormusunuz? orada @meb uzantılı adınızı ve şifresinizi yazdınız mı? dns girmeyin isp den alsın dnsleri

Evet hocam
Ben tüm bilgisayarların dns lerini 195 175 39 39 ve 40 yapmıştım
Arayüzde birncil ve ikincil dns olarak bunlar gözüküyor ama benim anlamadığım kullanıyoduk daha önceden

Hocam bizde de aynı sorun olmuştu ama sentim firması swicleri kapatmış. Büyük ihtimal aynı sorunu yaşıyorsunuz. kabinet üzerinde sentim firmasının tlf. var ararsanız yardımcı olacaklardır.

neoplasma' Alıntı:
hocam ben anlayamadım şimdi siz modem arayüzüne girebiliyormusunuz? orada @meb uzantılı adınızı ve şifresinizi yazdınız mı? dns girmeyin isp den alsın dnsleri
çok teşekkür ettim hocam @meb yokmuş :)
iki gündür yazamamıştım.

Geri