okul kamera bilgisayarı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan turapt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

turapt

Seçkin Üye
Seçkin Üye
okulun güvenlik kameralarının olduğu pc miz kapanıyor sürekli. ısınma problemidir düşüncesiyle fanları temizledim, ram lerin yerini değiştirdim. power da sorun var mı diye değiştirdim kameraları bağlamadan sıkıntı olmadan çalışıyor, kameralar bağlı değilken kendi power ile de çalışıyor. ne yapabilirim? nerede hata vardır? teşekkürler..

Hocam anladığım üzere bilgisayarınız CPU ya yük binince kapanıyor. Bu da CPU nun çok ısındığını gösteriyor. CPU üzerine thermal macun sürüp deneyin, birde bulabilirsenin CPU ısısı ölçen programlar var. onunla CPU nun bir ısısını kontrol edin. Kasanın kapağını açık bırakıp birde öyle deneyebilirsiniz.

serkanatabey' Alıntı:
Hocam anladığım üzere bilgisayarınız CPU ya yük binince kapanıyor. Bu da CPU nun çok ısındığını gösteriyor. CPU üzerine thermal macun sürüp deneyin, birde bulabilirsenin CPU ısısı ölçen programlar var. onunla CPU nun bir ısısını kontrol edin. Kasanın kapağını açık bırakıp birde öyle deneyebilirsiniz.
teşekkürler hocam. bende ısınmadır diye tahmin ediyorum da bu termal macunu nasıl temin edebilirim ki..

Hocam 7-24 çalışan bilgisayar artık bitmiştir.Ben müdürmle geçen ay sistemi sıfır yaptık.
Sınıfın birine daldık.Yeni alınmış bir bilgisayar kaptık.İçini aspire ettik.Eski bilgisayardan söktüğüm 2 kamera kartını slotlara taktım.Kamera programını kurdum ve işlem tamam.Ha bu arada 2 hafta öğretmen arkadaştan kaçtım.

turapt' Alıntı:
vatandan sipariş verip deneyeceğim bakalım..

Sipariş vermeden önce bir CPU ısı programıyla CPU nun ısısına bir bak. Çünkü powersupply dan da olabilir. Güçlü bir power supply gerekebilir. Benimde başıma gelmişti, ama benim makine kilitleniyordu, powersupply değiştirdim, problem çözüldü. Ama en güzeli kayıt cihazı. Birdefa alıp kur, bir daha başın ağrımaz...

arkadaşlar pc ye kayit yapma işlemi hep problem. bilgisayara kaydedersiniz dalgalanma olur bilgisayar kapanir. yeniden açılmaz kayıt yapılmaz. en güzeli idarenizi ikna edip DVR kayıt cihazi aldirmaniz. en sağlıklı yöntem bu.

Değerli öğretmen arkadaşlar, güzel dvr cihaz diyosunuz da mali kısımda problem var. alacak durumları olsa hiç durmam da:(.. hayırlısı bakalım..

hocam bilgisayardan istenilen verimi almak zor dvr en iiyisi bencede 300 400 liraya takılır tabi ekonomik durumu bilemiyorum

Geri