Arkadaşlar okul logosu hazırlamam gerekiyor acil.Diğer başlıklara baktım bir yere vramadım.photoshop kullanamıyorum maalesef.kolay yolunu bilen var mı acaba?hazırlara baktım benzerine ulaşamadım henüz!!
dioden' Alıntı:bunu ben bir okulda yarışma halinde öğrencilere logo tasarımı yaptırıp 1. 2. 3. seçilenlere ödül verelim hemde logoyu öğrenciler seçsin ve tasarlasın demiştim ama idareye kabul ettirememiştim. çünkü logo o öğrencileri ve okulu temsil ediyor bence söz hakları olmalı.
..41p3r' Alıntı:dioden' Alıntı:bunu ben bir okulda yarışma halinde öğrencilere logo tasarımı yaptırıp 1. 2. 3. seçilenlere ödül verelim hemde logoyu öğrenciler seçsin ve tasarlasın demiştim ama idareye kabul ettirememiştim. çünkü logo o öğrencileri ve okulu temsil ediyor bence söz hakları olmalı.
Hocam aynı şekilde ben de öğrencilere yaptırıp oylatmak istedim kabul görmedi, kendim tasarlayıp öğrencilere oylatalım dedim kabul görmedi, görsel sanatlar hocamız yapmıştı yaklaşık 10 tane, onu oylatalım öğrencilere dedim kabul görmedi. En sonunda "ben seçtim oldu" mantığı kabul görecek sanırım.