Okul Müdürü İntihar Etti

Kodla Büyü

nereyegidiyorum

Aktif Üye
Gorevden_Alinip_ogretmen_Yapilan_Okul_Muduru_intihar_Etti_109.jpg

milli eğitimin yeni uygulamaları sonucu bir sürü müdür görevinden oldu. Haklı haksız, liyakatlı liyakatsız demeden herkes tırpanlandı.
bakalım daha neler olacak

http://www.sendikahaberleri.com/Gorevde ... etay/14011

öncelikle geçmiş olsun..
lakin, o koltuk babasının koltuğu değil ya..

okul müdürüde görevden alınacaksa bir usulü olur. 12 yılda 9 defa idareci atma yönetmeliği değiştiren hükümet artık ben istediğim yere istediğim müdür atarım noktasına geldi. yıllarca emek vermiş , sınavına girmiş, mülakatına girmiş, rotasyona uğramış ama yinede yaranamamış. okul müdürleri artık siyasallaşmıştır. diyorlar ki okula siyaset girmesin peki siyasetçi okul müdürünü niye atıyor. bir gün öyle bedel ödenir ki o zaman kimse aman dilemesin. koltuklar kimseye baki değil akp nin iktidarlığı baki olmaz.

geçmiş olsun.
demek öğretmen olmayı yediremedi kendisine !

yediremediğini nereden biliyorsunuz belki çalışan müdürlerdendi onca emek ver sonra gelsin..... herifler sırf sendikalı diye bi yerlere gelsin...

ama her ne olursa olsun yaptığı doğu bir şey değil.....

belki başka sorunu vardı....

xodeda' Alıntı:
geçmiş olsun.

yedirememek değil hocam
bence empati yapmak lazım.
yıllarınızı veriyorsunuz. bir okulda müdürsünüz.
derken haksız yere müdürlükten alınıp aynı okulda öğretmen oluyorsunuz.
insan doğal olarak bir bocalama yaşar.

nereyegidiyorum' Alıntı:
xodeda' Alıntı:
geçmiş olsun.

yedirememek değil hocam
bence empati yapmak lazım.
yıllarınızı veriyorsunuz. bir okulda müdürsünüz.
derken haksız yere müdürlükten alınıp aynı okulda öğretmen oluyorsunuz.
insan doğal olarak bir bocalama yaşar.

Valla hocam zaten empati yapıyorum. eğer çalışan bir müdür olduğum halde bana böyle yapsalar canları cehenneme der, Babalar gibi öğretmenliğimi yapardım. Belki intiharın sebebi başka bir şeydir. habercilik olsun diye saptırmış olabilirler.

Tamam babasının koltuğu değil, ben olsam gider paşa paşa öğretmenliğimi yaparım ama burada şu nokta önemli sendika işi siyaset işi okullarda düzeni bozacak, hiç adil değil bu kadar abartılı olmamalıydı.

Geri