Okul Müdürü Ek dersi ?

Kodla Büyü

tkavcan

Aktif Üye
görevlendirmeyle müdür olmak ile görevlendirmeyle müdür yard. olmak arasında ek ders farkı var mıdır?
Arkadaşlar görevlendirme ile okulda Müdür oldum ve okulda 12 saat BTY dersine giriyorum..
şimdi ek dersim 20+6=26 mı olacak yoksa 18+6=24 mü ?

hocam okulun tekli öğretim ise 20+6 eğer ikili öğretim se 22+6 ancak müdür olursa en az 2 saat derse girme zorunluluğu var. Müd yarda ise en az 6 saat :)
İnş. yardımcı olabilmişimdir.

---Hani görevlendirmeyle müdür olunca 18 saat alıyorsun diye şeyler okudum hocam.. Görevlendirme ile kadrolu müdür arasında ek ders farkı var mı ki?(yani kadrolu müdür de mi tekli öğretimde bi okulda 12 saat derse girince 20+6 alıyor )

---Görevlendirme ile müdür yard. olan bir öğretmenimz daha var.. oda 9 saat derse giriyor ve normal öğretim.. Onun ek dersi 18+3 mü 20+3 mü olur hocam ?

hocam sınava girme şartını taşıyorsa en yüksek ekders ve artı girdiği dersten alır. sizin dediğiniz gibi 18+3 alır.

güncell..
Arkadaşlar görevlendirme ile okulda Müdür oldum ve okulda 12 saat BTY dersine giriyorum ve okul normal öğretim(tam gün)..
şimdi ek dersim 18+6=24 mü yoksa 20+6=26 mı olacak ?

boşuna başlık açmayım ben de maydonoz olayım hocama

benim sorum ise şu
görevlendirme müdür yardımcısı olsak ve 14 saatte dersim olsa şimdi benim ekders ne olur
okul tekli öğretim

Ben de görevlendirme müdür yardımcısıyım. 12 saatten fazla dersim de var. 18+6=24 saat haftalık ek ders yazılıyor bana...

Geri