Okul müdürü gönderilen sıraları sattı!

Kodla Büyü
borcu vardı heralde
ama 20000 lik malı 900 e çok inmiş
şimdi onun vidaları sıkarlar hapiste

bi müdür 20000 malı neden 900'e satsın ki? tutklanmayı göze alsın! 900 lira için okulda satılacak ve farkedilmeyecek bi sürü şey bulurdu.

ct442002' Alıntı:
bi müdür 20000 malı neden 900'e satsın ki? tutklanmayı göze alsın! 900 lira için okulda satılacak ve farkedilmeyecek bi sürü şey bulurdu.
kim bilir ne sıkıntısı vardı..

Arkadaşlar bu tür olaylar kesinlikle haber/karalama amaçlıdır.
Ya da bir hesaplaşmadır.

yeni sıraları alıp, eskileri sattığını düşünüyorum.
Hiçbir eğitimci bunu yapmaz

Ben de hocamın dediğin katılıyorum eskileri satmıştır okulda sevmediği biri de şikayet etmiştir.

Ben bu müdür arkadaşı tanıyorum.. gerçekten çok üzüldüm. ulusal medya bu haberi çarşaf çarşaf verdi ama bu ülkede belediye başkanları, bakanlar, başbakan ve bürokratların yaptıkları vurgunlarıda keşke haber yapabilselerdi.

Allah hiç bir eğitimciyi bu hallere düşürmesin.

Müdür bey ne kadar sıkıntılı durumda idi bilmiyoruz. Sıralar resimdekiler ise pek eskiye benzemiyor.

hiç bir müdür bu kadar mal olamaz, mevzuat ve işleyiş hakkında bilgisi olmayabilir.

ya stajerdir (zamanında 2 yıllık bir okul md. v. ile çalışmıştım) 4 yıllığım diye ısrar ediyordu, askerde de mi müdürlük yaptın dedim.

ya da art niyetli insanların personel sindirme çabaları sonucu oyuna gelmiştir.

Muhtemelen eski sıraları satmıştır. ve birileri ona satabileceğini söylemiştir.

veya okulunu beğenmiyordur, birileri eğer böyle şeyler yapar ise rahatlıkla gönderileceğini falan söylemiştir.

Bunları olayı inandırıcı bulmadığımdan yazdım.

ercinc98' Alıntı:
hiç bir müdür bu kadar mal olamaz, mevzuat ve işleyiş hakkında bilgisi olmayabilir.

ya stajerdir (zamanında 2 yıllık bir okul md. v. ile çalışmıştım) 4 yıllığım diye ısrar ediyordu, askerde de mi müdürlük yaptın dedim.

ya da art niyetli insanların personel sindirme çabaları sonucu oyuna gelmiştir.

Muhtemelen eski sıraları satmıştır. ve birileri ona satabileceğini söylemiştir.

veya okulunu beğenmiyordur, birileri eğer böyle şeyler yapar ise rahatlıkla gönderileceğini falan söylemiştir.

Bunları olayı inandırıcı bulmadığımdan yazdım.
müdür stajer falan değil yılların müdürü ve çalıştığı okullarda konyanın en büyük okullarıdır. bu işte farklı bir durum var diye düşünüyorum yani alacak verecek davası olabilir diye düşünüyorum.

Geri