okul müdürleri ne zaman ayrılıyor

Kodla Büyü

mustafa431

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar bu görevden ayrılan okul müdürleri hala duruyor okullarda sene başında yine mi aynı müdürler olacak... bilginiz varmı?

mustafa431' Alıntı:
arkadaşlar bu görevden ayrılan okul müdürleri hala duruyor okullarda sene başında yine mi aynı müdürler olacak... bilginiz varmı?
Bu takvime göre süreç ilerliyor
MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINA BAĞLI EĞİTİM KURUMLARI YÖNETİCİLERİNİN 2014 YILI GÖREVLENDİRİLME TAKVİMİ

En kıdemli ve kıdemi en az olan öğretmen, öğretmenler kurulunca seçilecek iki öğretmen, okul aile birliği başkanı ve başkan yardımcısı ile öğrenci meclisi başkanının belirlenmesi ve buna ilişkin bilgi ve belgelerin ilgili il/ilçe milli eğitim müdürlüklerine teslim edilmesi 18-30 Haziran
- EK-1 Form üzerinden yapılacak değerlendirme işlemleri - Değerlendirme komisyonu ile sözlü sınav komisyonlarının kurulması 14 Temmuz-15 Ağu sto s
- Müdürlük görev süresinin aynı eğitim kurumuna uzatılma duyurusu - Başvurularınalınması - Müdürlük görev süresinin uzatılması 18 -29 Ağustos
- Müdürlük görev süresinin başka eğitim kurumuna uzatılma duyurusu - Başvuruların alınması - Müdürlük görev süresinin uzatılması 01-12 Eylül
- Müdürlüğe ilk defa ve yeniden görevlendirme duyurusu - Başvuruların alınması - Değerlendirme işlemlerinin sonuçlandırılması - Değerlendirme sonuçlarının duyurulması - Değerlendirme sonuçlarına itiraz - İtirazların değerlendirilmesi ve sonuçlarının duyurulması 15 Eylül-03 Ekim
- Sözlü sınav duyurusu - Sözlü sınav 0 8-31 Ekim
Sözlü sınav sonuçlarının duyurulması 03-07 Kasım
Sözlü sınav sonuçlarına itiraz 10-14 Kasım
İtirazların değerlendirilmesi ve sonuçlarının duyurulması 17-21 Kasım
Müdürlüğe ilk defa ve yeniden görevlendirme 24 Kasım-05 Aralık
Müdür başyardımcılığı ve müdür yardımcılığına görevlendirme 08-19 Aralık

Geri