okul mail adresine giremiyorum

Kodla Büyü

teknomann

Aktif Üye
arkadaşlar eskiden görev yaptığım okuldan müdür aradı okul web sitesinin şifresini istedi,,,,ama ben hiç hatırlamıyorum,sadece verdiğim ismi hatırlıyorum,,,,,1 yıl oldu neredeyse......
müdüre okul mail adresini yani kurum kodunu ve şifresini sordum....en azından oraya hatırlatma gelir bir şeyler yapabilirim belki diye....söylediği kurum kodu ve şifresiyle okulun mail adresine giremiyorum....acaba onuda mı ben değiştirmiştim diye düşünüyorum ama öyle bir yetkimiz yoktu sanırım,bakanlık yapıyordu...şaştım kaldım......

ne yapmalıyım sizce,,yoksa şu anda okul mail adresine girişte genel bir problem mi var

bizde de girlmiyor bi türlü ortak bir sorun mu var acaba.

hocam geçen yıl okul kurum kodları güncellendiğinde, il memi arayıp şifreyi almıştı müdürüm. Ben o şifreyle giriş yapıyordum ihtiyaç halinde. Fakat 1 haftadır girilmiyor. Yani şifrem doğru, eminim. Genel bir sorun sanırım

Okul mail adreslerinde genel bir sorunmu var girilmiyor..

Arkadaşlar bugün okul mail adresime giremedim..şifremdende eminim??sizdede aynı sorun varmı?

hocalarım yazın mail adresleri ile ilgili bi çalışma olmuştu gecen seneki şifreler değişti bundan haberiniz vardır sanırım..

Sayın Hocalarım,

Web mail yenilendiğinden beri zaten düzgün çalışmıyor. 5 gün çalışırsa 2 gün problem çıkıyor.

Web mail yerine Outlook vb. programlara kurun. Onlarda sorun çok daha az oluyor.

Web mailden şifre hatalı diyor ama outlook'tan mailleri alabiliyorum.

İyi çalışmalar.

habibocak' Alıntı:
Sayın Hocalarım,

Web mail yenilendiğinden beri zaten düzgün çalışmıyor. 5 gün çalışırsa 2 gün problem çıkıyor.

Web mail yerine Outlook vb. programlara kurun. Onlarda sorun çok daha az oluyor.

Web mailden şifre hatalı diyor ama outlook'tan mailleri alabiliyorum.

İyi çalışmalar.

hocam ,
eski okulum ilkokul olduktan sonra yeni kurum kodu ve şifresiyle giriyordum,yine mi değişti..yeni tayin olduğum okulda da müdür yard. siteyi düzenliyo,bu yeni gelişmelerden hiç haberim yok.....

fakat eski okulumdan aradılar web sitesinin şifresini söyllemem için ben de malesef hiç hatırlamıyorum en son geçen sene girmiştim.....sadece site adını hatırlıyorum,ben de şifremi unuttum bölümünden okulun eposta adresine mail gelmesine çabalıyorum,gönderildi diyor ama okulun mail adresine giremiyorum...ne yapmam lazım evden bu değişen ayarlar için yapabilceğim bir şey varmı

Sayın Hocam,

Maili outlooka kurun. Yalnız iletinin bir örneği sunucuda kalsın kısmını işaretleyin ki maillerin bir yedeği sunucuda kalsın.

Büyük ihtimal şifre linki gelir. Düzenleme yapabilirsiniz.

İyi çalışmalar.

hocam ben evimde hiç outlook kullanmadım,mail olarak hotmail kullanıyorum,yani ne yapıcam nasıl yapıcam,nerden giricem,çok mu cahilce saçmaladım :shock: :shock: :shock: :(

Geri