okul nöbeti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurhans
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

nurhans

Aktif Üye
Arkadaşlar formatör öğretmene okulda nöbet görevi verilmez şeklinde bir genelge var mıdır yok mudur hani ocak ayından itibaren nöbet için ilave ücret alAcağız ya onun için sormuyorum yani yanlış anlaşılmasın! :puhaha:

Hocam eski yani şuan geçerli olan yazıda nöbet dahil ... verilemez ama yeni yazı çıkacakmış, ocak ayına kadar çıkacağı söyleniyor, o yeni yazıda nöbet olayı çözülecekmiş.zaten hemen hemen hepimiz tutuyoruz niye 80 lira almayalım. çok zengin olsak bu işi yapmayız.selametle.

bu mevzu önceden konu olarak açıldı ordadan detayına bakalım. fazladan konuya gerek yok
esaslarda "...nöbet görevi dahil..." verilmez diyor
nokta

Re: Ynt: okul nöbeti

Format atarlen
Zil çaldı, bahçeye nöbete:mrgreen:

ben bu sene başında ne nöbet, ne kulüp, ne abuk sabuk adını bile bilmediğimiz hiçbir komisyonda görev almadım, toplantı öncesinde okul müdürüne durumu anlattım.. benim işim tahtalar, tabletler onun harici sıkıntı olur diye.. sağolsun idare bana görev vermedi..

dengem' Alıntı:
ben bu sene başında ne nöbet, ne kulüp, ne abuk sabuk adını bile bilmediğimiz hiçbir komisyonda görev almadım, toplantı öncesinde okul müdürüne durumu anlattım.. benim işim tahtalar, tabletler onun harici sıkıntı olur diye.. sağolsun idare bana görev vermedi..
Bana da vermediler hocam gelin görün ki benim okulda ne tahta var ne doğru dürüst bilgisayar hepsinin miadı dolmuş çoktan, bilişim sınıfının elektriği bile yok 10 gündür elektrik teknisyeni bekliyorum. Çocuklara alay konusu olduk. Okul müdürü de benden kendi paramla bilişim sınıfının tabure, klavye gibi eksiklerini tamamlamamı bekliyor ama daha çok bekler! Çoğu zaman benim buradaki fonksiyonum ne ben burada ne yapıyorum diye soruyorum kendi kendime! :-1:

alkantr' Alıntı:
Hocam eski yani şuan geçerli olan yazıda nöbet dahil ... verilemez ama yeni yazı çıkacakmış, ocak ayına kadar çıkacağı söyleniyor, o yeni yazıda nöbet olayı çözülecekmiş.zaten hemen hemen hepimiz tutuyoruz niye 80 lira almayalım. çok zengin olsak bu işi yapmayız.selametle.
:+1:

merak ediyorum şu yönetmelikleri kimse okumuyor mu sürekli böyle başlıklar açılıyor

karinca_52' Alıntı:
merak ediyorum şu yönetmelikleri kimse okumuyor mu sürekli böyle başlıklar açılıyor
Hocam bu konuyu açmamın asıl amacı yönetmelik değil farkettiyseniz, yönetmelik bahane asıl amaç devlet okulunda görevli bir öğretmen eğitim sistemimizin bir parçası olarak sorunlarımıza dikkat çekmek olamaz mı bu da sizi rahatsız etmez heralde???

nurhans' Alıntı:
karinca_52' Alıntı:
Hocam bu konuyu açmamın asıl amacı yönetmelik değil farkettiyseniz, yönetmelik bahane asıl amaç devlet okulunda görevli bir öğretmen eğitim sistemimizin bir parçası olarak sorunlarımıza dikkat çekmek olamaz mı bu da sizi rahatsız etmez heralde???

hocam orda bir sorun yok şuan için...... Eğer yönetmelik değişirse bizede görev verilir.... Şuan için yönetmelik ne derse onu yapıyoruz... Eskiden belletmenlik verilmez deniyordu şimdi veriliyor.....

Haklarımızı bilmek için yönetmelikleri iyi bilmek gerekir ....

Sürekli bu tip başlıklar açılınca insan şaşırıyor.....

misal
okul-formator-ve-bilgisayar-ogretmeni-f28/btr-ogretmenleri-gorevlendirildikleri-okulda-derse-girecekmi-t145858.html

Hocam ben haklarımı biliyorum mesela ben öğretmenlik mesleği üzerine eğitim almış olmama rağmen okul idaresinin bana teknisyen muamelesi yapamayacağını bilmem için yönetmelik okumaya ihtiyacımın olmadığı şeklinde bir sonuca varabiliyorum en azından!

Geri