tutuyor musunuz? tutmanız hata aslında da neyse...alkantr' Alıntı:zaten hemen hemen hepimiz tutuyoruz niye 80 lira almayalım.
Bana da vermediler hocam gelin görün ki benim okulda ne tahta var ne doğru dürüst bilgisayar hepsinin miadı dolmuş çoktan, bilişim sınıfının elektriği bile yok 10 gündür elektrik teknisyeni bekliyorum. Çocuklara alay konusu olduk. Okul müdürü de benden kendi paramla bilişim sınıfının tabure, klavye gibi eksiklerini tamamlamamı bekliyor ama daha çok bekler! Çoğu zaman benim buradaki fonksiyonum ne ben burada ne yapıyorum diye soruyorum kendi kendime! :-1:dengem' Alıntı:ben bu sene başında ne nöbet, ne kulüp, ne abuk sabuk adını bile bilmediğimiz hiçbir komisyonda görev almadım, toplantı öncesinde okul müdürüne durumu anlattım.. benim işim tahtalar, tabletler onun harici sıkıntı olur diye.. sağolsun idare bana görev vermedi..
:+1:alkantr' Alıntı:Hocam eski yani şuan geçerli olan yazıda nöbet dahil ... verilemez ama yeni yazı çıkacakmış, ocak ayına kadar çıkacağı söyleniyor, o yeni yazıda nöbet olayı çözülecekmiş.zaten hemen hemen hepimiz tutuyoruz niye 80 lira almayalım. çok zengin olsak bu işi yapmayız.selametle.
Hocam bu konuyu açmamın asıl amacı yönetmelik değil farkettiyseniz, yönetmelik bahane asıl amaç devlet okulunda görevli bir öğretmen eğitim sistemimizin bir parçası olarak sorunlarımıza dikkat çekmek olamaz mı bu da sizi rahatsız etmez heralde???karinca_52' Alıntı:merak ediyorum şu yönetmelikleri kimse okumuyor mu sürekli böyle başlıklar açılıyor
nurhans' Alıntı:Hocam bu konuyu açmamın asıl amacı yönetmelik değil farkettiyseniz, yönetmelik bahane asıl amaç devlet okulunda görevli bir öğretmen eğitim sistemimizin bir parçası olarak sorunlarımıza dikkat çekmek olamaz mı bu da sizi rahatsız etmez heralde???karinca_52' Alıntı:merak ediyorum şu yönetmelikleri kimse okumuyor mu sürekli böyle başlıklar açılıyor