okul normu yalış girmiş!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bexo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

bexo

Aktif Üye
öncelikle iyi akşamlar.
Okulumda 22 saat bilişim dersi varken 30 saat girilmiş idare tarafından. Bu nedenlede 2. norm verilmiş il içindende bi arkadaş atanmış.
üstelik okulum 4+4+4 nedeniyle kapanan ortaokul yani seneye 16 saat ders kalacak.
Gelecek arkadaştan puanım yüksek gelecek arkadaş geldiği gibi norma düşüyor bu nedenle.
ben bu durumda ne yapmalıyım.
bu arada atanan arkadaş bu foruma üyeyse pm atsın iletişime geçelim ortak bi çözüm bulmaya çalışalım.

Bursa/nilüfer / Canaydın ortaokulu

yasarsahbaz' Alıntı:
Hocam geçmiş olsun, umarım çözümü güzel olur.
Sağolun hocam. benimde düşüncem güzel olması yönünde sonuçta gelecek arkadaşta zümrem onun da mağdur olmasını istemiyorum

sizin yapıcak birşeyiniz yok hocam
bir dönem idare edersiniz, biriniz btr olur diğeri derse girer
yada ikinizde btr olursunuz.
İlk norm fazlası atamasında da arkadaş tayin ister gider.
yada atanan kişi il milli eğitime gitsin belki iptal ederler

Müdür ciddi hata yapmış, iki ikişiyi mağdur etmiş durumda, ayrıca devlet zarara uğratma var. Şikayet durumda ceza alır, almalı.

önce sendikandan görüş al. gerekirse milli eğitime dilekçe vereceksin hocam. okul normu yanlış girilmiş bu sebepten ötürü okula yeni norm açılmış ve 2. öğretmen atanmıştır. bu sebepten ötürü maddi ve manevi uğrayacağım zararların giderilmesi için gerekenin yapılmasını istiyorum gibilerinden.

Şu durumda puanım yüksek gelecek arkadaştan, gelecek arkadaş mağdur olacak gibi.Arkadaşın gelmesini yada iletişime geçmesini beklemem en iyisi gibi bakalım haziranda duruma göre tavır alacaz artık.
Şu okullara ilçelere bu işlerden anlayan adam ne zaman koyacaklar çok merak ediyorum. çalıştığım her yerde bu tarz absürt durumlarla karşılaşıyorum.

Geri