Okul.osym?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan die4you
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Takip.
Mem' ler istatistik için okulları sıkıştırmaya başladılar...
Perşembe gününden bu tarafa siteye ulaşamıyoruz...

İl ve ilçelerin 5 yıllık stratejik planları olduğu için geçmişe yönelik bir çok veriyi okullardan istiyorlar.

Hocam sonuçlar açıklandı ilçeden yazı geldi ertesi gün saat 15'e kadar gönderilsin diye sanki elimizin altında..
Açıklanmasa ne yapacağız tek tek bulup göndereceğiz o zaman

Sayın Hocalarım ben demin osym yi aradım okul.osym açılacak mı diye sordum ilerleyen günlerde açılacak dedi görevli kişi ama o gün ne zaman olur bilemiyorum artık.

Eskilerini bilmiyorum ama son YGS sınavının listelerine Raporlar bölümünden ulaşılabiliyor.

arkadaşlar sisteme girip sonuçlara ulaşan arkadaş varsa bir sorum olacak.bizden ekteki formatta istatistik istiyorlar bu istatistiği yapmanın oluşturmanın kolay yolu varmı?
bu yıl malum osym nin sisteminde sonuç formatı biraz değişmiş.

Ekli dosyalar

ilyas33' Alıntı:
arkadaşlar sisteme girip sonuçlara ulaşan arkadaş varsa bir sorum olacak.bizden ekteki formatta istatistik istiyorlar bu istatistiği yapmanın oluşturmanın kolay yolu varmı?
bu yıl malum osym nin sisteminde sonuç formatı biraz değişmiş.
Hocam ÖSYM nin formatı zaten bu şekilde.. Haa 3. sayfadakini diyorsanız zaten okulunuzda kaç öğrenci ilk 1000 e girdi ki..? :D
Bizim okulda değil ilk 1000 1. miz 15000. oldu.. :)

arkadaşlar kkbis.ösym sitesinde raporlar kısmında iki öğrenci doğru yanlış raporunda var başarı puan sıralamasında yok.sınavları mı geçersiz acaba?

Başvuru merkezi şifresi ile girişte sorun yaşıyoruz.Ne yapmalıyız?

Geri