okul seçmemiz isteniyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hamuş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

hamuş

Seçkin Üye
Seçkin Üye
sonunda Manisa ilinede geldi. önceden gelmişti norm durumdaydım ama şuan okul seçmemiz isteniyor istemiyorum dendiği takdirde resen atama yapılacağı yazıyor ne yapacağımı bilemedim 4 saat dersim var okulda formatörüm çok kötü okullarda var arasında. terör örgütü grupların öğrencilerle tartışıldığı okullar mevcut ne yapcam bilemedim

1 yıl önce aynı şey benimde başıma gelmişti, ben seçenekler arasından tercih yaptım iyi ki yapmışım diyorum şimdi
umutsuz olmayın belki herşey daha güzel olacak :++:

çıkmayacak okullar secseniz cıkmasa il emri mi oluyo ben bu işi anlamıyorum cok sacma ya

çok zor bir seçim hocam bu...bizim de öyle oldu..ama il merkezinde okul yoktu.. bakalım mart ayında zorunlu hangi ilçeye gönderecekler :?

hocam bildiğim kadarıyla formatörsen okul kadron değişmiş olsa bile şu an bulunduğun okulda devam edebilirsin zannımca. çünkü formatörlük kadron olmayan bir okula nasıl görevlendirme gidebiliyorsan şu anda okulunda kalman gerekir. Bence mevzuatı iyi bilen bir arkadaşa danış derim.

ders saati yeterli olmadığından dolayı mı norma düşüyorsunuz? Formatör olduysan neden tercih yaptırıyorlar?

s3zgin' Alıntı:
ders saati yeterli olmadığından dolayı mı norma düşüyorsunuz? Formatör olduysan neden tercih yaptırıyorlar?
Haydaaaa..
Norm ile formatörlüğün bir alakası yok diye bu forumda on yüz bin defa yazıldı.

hocam bende okulumda norm fazlasıyım formatörlüğüm devam ediyor sıkıntı yok ekimdi galiba bizede 1 okul açıktı tayin isteyip istemediğmizi sordular ben istemedim müdürüm bir şey olmaz ilçeden başka yere göndermez lerdedi şube müdürünü aradı oda formatörlüğe devam etsin ilçede başka yere görevlendirmeyiz dedi..o yüzden sıkmayın canınızı

arkadaşlar ben de ocakta gelen formatörlük başvurusunda başka okula görevlendirilmek istedim kendi okulumda dersim yok üç okula ders için görevlendirilmiştim formatör olduğum içinde kendi okuluma mecburen geliyordum bende dersimin seçildiği bt öğrt. olmayan bir okula görevlendirilmemi istedim oldu valilikte onayladı şimdi de okul müdürüm gidemezsin biyere diyor ders görevlendirmesi sandım ben diyor geri döndürme ihtimali var mı veya ne yapmalıyım geri dönmemek için müdür iki senedir beni bilerek açığa çıkarıyor bi de dilkçe yazmış dersi yoktur diye doğum izninden yeni çıktım bir ayın içinde 3 okula görevlendirildim!! gegçen sene de formatör değildim hamileyken ilçenin öbür ucuna görevlendirildim yine seçmedi dersi 123. sınıflara var gösterip haftanın 2 günü okulda tuttu beni!

Cemal TANER' Alıntı:
s3zgin' Alıntı:
Haydaaaa..
Norm ile formatörlüğün bir alakası yok diye bu forumda on yüz bin defa yazıldı.

bence herşey gayet net. Kusura bakma da Böteli kaybetmeye mahkumsun.

wildan' Alıntı:
arkadaşlar ben de ocakta gelen formatörlük başvurusunda başka okula görevlendirilmek istedim kendi okulumda dersim yok üç okula ders için görevlendirilmiştim formatör olduğum içinde kendi okuluma mecburen geliyordum bende dersimin seçildiği bt öğrt. olmayan bir okula görevlendirilmemi istedim oldu valilikte onayladı şimdi de okul müdürüm gidemezsin biyere diyor ders görevlendirmesi sandım ben diyor geri döndürme ihtimali var mı veya ne yapmalıyım geri dönmemek için müdür iki senedir beni bilerek açığa çıkarıyor bi de dilkçe yazmış dersi yoktur diye doğum izninden yeni çıktım bir ayın içinde 3 okula görevlendirildim!! gegçen sene de formatör değildim hamileyken ilçenin öbür ucuna görevlendirildim yine seçmedi dersi 123. sınıflara var gösterip haftanın 2 günü okulda tuttu beni!
12345. sınıflara var gösterip SİZİTUTAMAZ şikayet edin ceza alır hocam ilk kademede dersimiz yokki bizim nasıl neye göre seçmiş ayrıca formatörlük valilik emriyle olur HİÇBİR ŞEY yapamaz ama haklarınızıiyi bilin hocam müdür nasıl olurda seçmeliders olarak seçilemeyen bir dersi ilköğretimde seçer :)

wildan' Alıntı:

valilik görevlendirmesini müdür kaldıramaz hocam. siz veya müdürünüz bu konuda dilekçe vermedikçe görevlendirme iptal edilemez. görevlendirmenin iptali için ilçeye ordan ile ordanda valiliğe dilekçenin gitmesi gerekli. oda 2-3 ay kar sürüyor. eğer elden gitmezse

calli020' Alıntı:
wildan' Alıntı:

Hocam haklarnizi iyi araştırıp öğrenin, bi kere i. O. Haftalık ders çizelgesini inceleyin BT dersi varmi ki Allah askına, müdürün "resmen" suc işliyor, olmayan dersi seciyor. Ha olsa bile secmeli dersler kurul kararıyla belirleniyor, müdür ben sectim diyemez.

formatorluk istemeyeceğim için dilekçe vermeden önce araştırdım ben.. norm fazlası oldugum için resen atama diye bişey olur mu diye..

ilçede açık okul yok ders tamamlamam için.. ayrıca ilçe formatörü de böyle atamaların istekli öğretmenlerce yapılacagı kadromuzu kimse zorunlu bir şekilde değiştiremeyeceğini söyledi.. yani kadromuz neredeyse orada kalırmışız..

buna güvenerek 7 saat dersi olan BT öğretmeni olacagım ikinci dönem.. umarım korktugum başıma gelmez :?

Tam 1 yıl önce aynı durumda resen, hiçbir tercih yapmama rağmen ben de atandım. Atandığım okul eski okulumdan daha iyi çıktı, memnunum. Kısmet ama tabii norm fazlası olmak ve resen atanmak hoş bir durum değill. İstenmeyen adam gibi...

wildan' Alıntı:

1-5. sınıflarda bilgisayar dersi seçemez. Ders kalktı. Ayrıca 1-3. sınıflara branş öğretmeni girmez. Hangi ders olursa olsun, sınıf öğretmeni girer.

_miracle_' Alıntı:
formatorluk istemeyeceğim için dilekçe vermeden önce araştırdım ben.. norm fazlası oldugum için resen atama diye bişey olur mu diye..

ilçede açık okul yok ders tamamlamam için.. ayrıca ilçe formatörü de böyle atamaların istekli öğretmenlerce yapılacagı kadromuzu kimse zorunlu bir şekilde değiştiremeyeceğini söyledi.. yani kadromuz neredeyse orada kalırmışız..

buna güvenerek 7 saat dersi olan BT öğretmeni olacagım ikinci dönem.. umarım korktugum başıma gelmez :?
hocam canınızı sıkmak istemem ancak şu linkleri bir inceleyin isterseniz:
http://www.personelmeb.net/mevzuat/norm-fazlasi-ogretmen-atamalari-yapilacak-h7353.html

http://mevzuat.meb.gov.tr/html/27573_0.html

bahtsız_bedevi' Alıntı:
_miracle_' Alıntı:

hocam canınızı sıkmak istemem ancak şu linki bir inceleyin isterseniz:
<span><a class="smarterwiki-linkify" href="http://www.personelmeb.net/mevzuat/norm-fazlasi-ogretmen-atamalari-yapilacak-h7353.html">http://www.personelmeb.net/mevzuat/norm-fazlasi-ogretmen-atamalari-yapilacak-h7353.html[/color]</a></span>

haberi okuyunca yıkıldım resmen, küçücük bir umudum vardı o da gitti :( merkez ilçedeyim 18 bilişim teknolojileri öğretmeni var ilköğretimde 16 sı norm fazlası ben de dahil, bir kısmının 3-5 de olsa dersi var, benim dersim de yok atandığımda 16 saatim vardı 4.,5. sınıflara onlar kalkınca 2. kademeye seçmedi okulum ilçede görevliyim. Okulum s tercih yapman lazım yoksa yollayacaklar seni dedi. 16 kişi norm fazlasıyız hangimizi nereye atayacaklar? hizmet puanı düşükten atama yapacaklarsa puanları eşit olanları neye göre atayacaklar? :(

uwe' Alıntı:
bahtsız_bedevi' Alıntı:
_miracle_' Alıntı:

hocam canınızı sıkmak istemem ancak şu linki bir inceleyin isterseniz:
<span><a class="smarterwiki-linkify" href="http://www.personelmeb.net/mevzuat/norm-fazlasi-ogretmen-atamalari-yapilacak-h7353.html">http://www.personelmeb.net/mevzuat/norm-fazlasi-ogretmen-atamalari-yapilacak-h7353.html[/color]</a></span>

haberi okuyunca yıkıldım resmen, küçücük bir umudum vardı o da gitti :( merkez ilçedeyim 18 bilişim teknolojileri öğretmeni var ilköğretimde 16 sı norm fazlası ben de dahil, bir kısmının 3-5 de olsa dersi var, benim dersim de yok atandığımda 16 saatim vardı 4.,5. sınıflara onlar kalkınca 2. kademeye seçmedi okulum ilçede görevliyim. Okulum s tercih yapman lazım yoksa yollayacaklar seni dedi. 16 kişi norm fazlasıyız hangimizi nereye atayacaklar? hizmet puanı düşükten atama yapacaklarsa puanları eşit olanları neye göre atayacaklar? :(

geçen sene 4 ve 5 lerde ders vardı iyi kötü o yuzden ikinci dönem ücretlilerin çalıştıgı okullara tayinimiz çıkabildi..
ama şimdi dönem başında okulda bt ogretmeni olsa bile dersler seçilmedi... bu dönem sadece II.kademeye dersler seçildi o da çok nadir.. çoğu okul öğretmeninin formatör olmasını istedi. e durum böyleyken bizi norm fazlası durumundan nereye atayacaklar peki? Yenimahallede açık okul, boş ders yok.. köylere mi gönderecek :?

Geri