Okul Sistemi Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozan72
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ozan72

Üye
Arkadaşlar,Tam olarak konuyu nereye açacağımı bilemedim.O yüzden bende buraya açtım.

Sorunu şöyle anlatayım;

M.E.B 'in bize verdiği k12.tr li bir okul web sitemiz var içerisine resim,yazı filan her bilgisayardan yüklenmiyor o bilgisayarda program v.s şeyler gerekli.Bide Biz bu Okul sitesine Online Okul Gazetesini eklemek istiyoruz ve Sistemini değiştirmek istiyoruz.Yani Admin Paneli,Yetkili Paneli v.b Paneller herkes kolayca kendi bilgisayarından ekleme yapabilecek.ve Okul Gazetesine ulaşabilecek.

İsterseniz ilk önce nasıl sistemini değiştirebilirim Konusunda yardımcı olun bi zahmet.Sonra Online Olarak Nasıl gazeteyi sunarım anlatırsınız.Benim istediğim online gazetenin script i bir siteden indirdim zaten böyle sayfa çevirmeli filan. ama farklı yayınlama şekilleri de olabilir

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Hocam M.E.B verdiği alanda dediğiniz işlemi gerçekleştiremezsiniz malesef dinamik bir sayfayı desteklemez. Size tavsiyem önce bilgisayarınıza sanal sunucu kurmanız dediğiniz scripti istediğiniz hale getirmeniz sonrada ücretli bir hostingle anlaşarak sayfanızı oraya upload etmenizdir.

önce dreamweaver programını basitte olsa biliyor musun?Bu programın çalışma mantığını biliyor musun?Ftp nedir bundan nasıl dosyalar atılır yüklenir biliyor musun?
Şöyle bir google karıştır ön bilgin olsun.Bunları biliyorsan gazete işi zor değil pdf olarak da koyarsın açar okurlar yada indirirler

viper8 cevabın için teşekkürler.Ben Öğretmen degilim ancak Bilgisayar ile çok ilgilenen bir lise öğrencisiyim.İdare benden okul sayfası hakkında yardım istedide.

Buzkırıcı cevap verdiğin için teşekkürler,pdf olarak okuyabileceklerini biliyorum hatta eski bir sitemde Yine bahsettigim script gibi hareketli ve çevirmeli idi ama indirmeleri gerekiyordu.Hostingle anlaşırsam zaten o online olarakta çalışır.M.E.B in okullara sunduğu sisteme daha bakma imkanım olmadı belki sitedeki üyelerin bilgisi vardır diye sorunu idareden anladığım kadarıyla yazdım.

Geri