Okul Sitemi Meb Server'dan Taşımak İstiyorum[Tavsiye]

Kodla Büyü

burak57818

Site Gezgini
Merhaba değerli hocalarım okul sitemizi idarenin isteği ile meb serverlarından kaldırmak istiyorum, bana bu konu da yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ? Linux mu yoksa Windows mu hangisini tavsiye edersiniz.Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim...

ÇÖZÜLMÜŞTÜR....

windows sunucular html,asp,asp.net destekliyor.
linux sunucular html,php destekliyor.
En güvenli olan sunucular linuxtur. Tercih sizin birini tercih edin. Eğer siteniz html ise bence boşver hiç uğraşma.

hasari' Alıntı:
En güvenli olan sunucular linuxtur. Tercih sizin birini tercih edin. Eğer siteniz html ise bence boşver hiç uğraşma.

Teşekkürler Hocam Bende Zaten Uğraşmamak İçin Server Değiştireceğim Yönetim Panelli Bir Sistem Kurup Okul İdaresine Teslim Edeceğim, Benimde Fikrim Linux'tan Yana... :)

burakcinli' Alıntı:
hasari' Alıntı:

Teşekkürler Hocam Bende Zaten Uğraşmamak İçin Server Değiştireceğim Yönetim Panelli Bir Sistem Kurup Okul İdaresine Teslim Edeceğim, Benimde Fikrim Linux'tan Yana... :)
Yönetim paneli olacaksa kullanacağınız dile göre tercih yapın anladığım kadarıyla bu dil php olacak şimdiden kolay gelsin.

hasari' Alıntı:
burakcinli' Alıntı:
hasari' Alıntı:

Yönetim paneli olacaksa kullanacağınız dile göre tercih yapın anladığım kadarıyla bu dil php olacak şimdiden kolay gelsin.

Evet Hocam Php Kullanacağım...

BaRBaRYaN' Alıntı:
NATRO CLOUD HOSTING....
...
Limitsiz Alan
Limitsiz Trafik
Limitsiz Mail
2 Site barındırabilme
2 MySql database
ASP + PHP desteği
...
Yıllık 50 dolar
...
http://www.natro.com/webHosting/

Bu şirketi tavsiye ederim. Bizim okulların sitelerini de burada barındırıyoruz. Allah'a çok şükür bir problem ile karşılaşmadık.
Bu paketin bir alt modeli var hocam. Yıllık 48TL'ye Host + Domain

bende natroyu kullanıyorum hem okulun sitesini hem de özelde yaptığım işler için şu ana kadar gayet memnunum

natro.com burada ne demek istiyor arkadaşlar
Web Sitesi - Sub Domain 2 Adet

Sub Domain LİMİTSİZ
Sub Domain

Ekli dosyalar

• natro.JPG
    natro.JPG
    73.6 KB · Görüntüleme: 795
bende xoops kullanıyorum, xoops un kendi forumuna yazarsanız çok çabuk cevap bulursunuz gibi geliyor.

Hocam linux alacaksanız reseller alın derim. http://www.ovh.co.uk/ burayı tavsiye ederim. hızları süper kesintisiz internet hızı var.
Benim resellerim 2 gb alan +20 Trafik var gayet memnunum. Plesk panel olması sizin icin daha iyi. ege Cpanel olursa hem guvenlik açıkları var hemde veritabanında sorun yaşarsınız. eger panelli site kuracaksanız..

BBNET
Geri