gozzde
Aktif Üye
Yenilediğim okul sitesini okuldan kime gösterdiysem bir kulp buldular. Kimi çok sade dedi, kimi renksiz dedi. Ama ben yaparken daha çok işlevsel olmasını, herkesin aradığını kolayca bulabilmesini amaçladım. Çünkü okul sitelerine anne-babalar da giriyor ve onlar gençler kadar nereye tıklayacağını-nasıl açacaklarını bilemiyorlar. Zaten en popüler sitelere bakacak olursak hepsinin ortak özelliği sade olmaları. Bir okul sitesinde neler olmalı'ya göre linkleri hazırladım. Zaten bazı başlıkların içeriği şu an boş. Bunun nedeni, bu senenin bitmesine 1 aydan az bir zaman kaldı; gelecek seneyle bütün linkleri güncel-dolu tutmayı düşünüyorum.Yaparken kendim de çok şey öğrendim. Ana sayfadaki haber menüsü, menübar, Atatürk slaytları veya sosyal kulüpler sayfasının yapımı gibi. Ayrıca 2,5 yıllık arşiv bölümünü tekrar oluşturmak çok vaktimi aldı. İletişim kısmında google erathü sitenin içine gömmeyi istedim ama başaramadım. İnternetten çok araştırdım, kodları buldum-kendi okuluma uyarladım ama hata verdi sürekli. Uzun bir açıklama oldu benimki.
Okul web adresimiz: www.dedekorkutal.k12.tr
Okul web adresimiz: www.dedekorkutal.k12.tr