okul sitesi taşıma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sumunu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

sumunu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okul adımız değişti. Panelden okul adı değiştirdim ancak şimdi okulun kurum kodu da değiştiği için sitenin taşınması gerekirmiş. (dedi müdür). Konuyla alakalı bilgisi olan var mı?

sumunu' Alıntı:
Arkadaşlar okul adımız değişti. Panelden okul adı değiştirdim ancak şimdi okulun kurum kodu da değiştiği için sitenin taşınması gerekirmiş. (dedi müdür). Konuyla alakalı bilgisi olan var mı?

Nereye taşınacakmış :) hocam yeni kurum kodunuz oldu ise yeniden hesap oluşturup yeni alan adıyla açarsınız

pehepe' Alıntı:
sumunu' Alıntı:

Nereye taşınacakmış :) hocam yeni kurum kodunuz oldu ise yeniden hesap oluşturup yeni alan adıyla açarsınız
Benimde korkum yeniden açmak işte. Eski site oraya taşınacak diyenler ctrl+c - ctrl+v zannediyor.

Sayın Hocam,

Sitenin taşınması diye bir şey yok. Zaten öyle bir şey MEB Panelde mümkün değil.

Yapılacak işlem

Sunucu Yönetimi + Okul Adı değiştir + Yeni Kurum kodunu girince yeni okulun ismi de gelir. Değiştir dediğinizde işlem tamamdır.

İyi çalışmalar.

Teşekkürler hocam. Zaten bu işlemi yaptıştım. Başka yapacak birşey yok herhalde.

Geri