Okul Sitesinde Google reklamları yayınlayabilir miyiz?

Kodla Büyü

Braweheart01

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
Okul Sitesinde Google reklamları yayınlayabilir miyiz?
Ben okul sitesinde google reklamlarının iyi bir gelir olacağını düşünüyorum. Acaba yasak mı?
Belli etmeden makale sonlarına küçük bir link olarak eklesek bir sorun çıkar mı?
Not: okulumuz sitesi benim adıma kayıtlı, joomla kullanıyoruz.(www.siverekcumhuriyet.com)
Yani sonu meb.k12.tr değil
Acaba meb, sorun çıkarır mı?

şikayet olmadığı sürece bir sıkıntı olmaz.... Ama şikayet olursa com, k12 bakmazlar.... basarlar soruşturmayı...

Sitenin her tarafına reklam koymuşsunuz zaten. Ben de koymuştum uyarı aldım kaldırdım.

arkadaşlar hangi yönetmeliğe göre reklam koymak yasak en azından bilgim olsun istiyorum
meb in okullardaki internet sitelerine yönelik bir yönetmeliği var mı?
bir de benim aklıma şöyle bir fikir geldi.
okulumuzdan ayrı farklı bir domaine bir okul aile birliği sitesi yapıp o sitenin içine reklam doldursak nasıl olur?

refleto' Alıntı:
http://www.meb.gov.tr/baglantilar/okullar/okulwebpageformu/internetsitelerinereklamalinmasi.pdf
talim terbiye kurulu başkan vekilinin 2006 yılında çıkardığı bir yazı
ne yapalım artık sileceğiz.
yalnız okul aile birliği için bir site kurup içine reklam doldurma niyetim var. sonuçta okul web sitelerine koymak yasak denmiş okul aile birliği sitelerinden söz etmemiş

evet arkadaşlar okul aile birliği adıyla google den blog açtım, okul sitesi ana sayfasından da bloga link verdim.
Sanırım bunun bir zararı olmaz.

Geri