okul sitemize haber ekleyeyim derken menülerin görünmediğini farkettim.Nasıl düzeltiyoruz acaba.Alt menülerde linkler dururken ana menüde link yok
Öncelikle sakin olan, aceleyle bir şeyler yapmayın.okul sitemize haber ekleyeyim derken menülerin görünmediğini farkettim.Nasıl düzeltiyoruz acaba.Alt menülerde linkler dururken ana menüde link yok
Kodlama bölümü ekledim gelen yazı üzerine aynı dediğiniz gibi görünmüyordu bugünBende yeni menü eklediğimde "Yayınla"mama rağmen sitede görünmüyordu, ufak bi aramayla tarayıcı geçmişiyle alakalı olduğunu, CTRL+F5 ile düzeldiğini öğrendim.
Aynı şekilde olabilir mi acaba
Geçmişi silebilirsiniz, farklı tarayıcı ile açabilirsiniz, aynı tarayıcıda okul sayfası açıkken CTRL+F5 yapabilirsiniz -sadece o sayfa için geçmişi dikkate almadan açma-Kodlama bölümü ekledim gelen yazı üzerine aynı dediğiniz gibi görünmüyordu bugün
Teşekkürler hocam yaBende yeni menü eklediğimde "Yayınla"mama rağmen sitede görünmüyordu, ufak bi aramayla tarayıcı geçmişiyle alakalı olduğunu, CTRL+F5 ile düzeldiğini öğrendim.
Aynı şekilde olabilir mi acaba