Ahmetcogur
Aktif Üye
Arkadaşlar ingilizce öğretmenimizde bu yönde bir istek geldi? Acaba siteye hem inigilizce hem türkçe seçeneği ekleyebiliyormuyuz?
Sayın Hocam,Ahmetcogur' Alıntı:Arkadaşlar ingilizce öğretmenimizde bu yönde bir istek geldi? Acaba siteye hem inigilizce hem türkçe seçeneği ekleyebiliyormuyuz?
Malesef ona da müdahale de bulunamıypru. Sadece hazır alanlardan veri girişi yapıyoruz. Metin, resim, vs.sakgeyik_63' Alıntı:Sayın hocam şablon rengini değişme şansımız var mı acaba?
Okul tabela renklerinde olduğu gibi. Ortaokul mavi , lise sarı, milli eğitim müdürlükleri tek kırmızı olsa daha güzel olur bence
:+1:erfatm' Alıntı:Malesef ona da müdahale de bulunamıypru. Sadece hazır alanlardan veri girişi yapıyoruz. Metin, resim, vs.sakgeyik_63' Alıntı:Sayın hocam şablon rengini değişme şansımız var mı acaba?
Okul tabela renklerinde olduğu gibi. Ortaokul mavi , lise sarı, milli eğitim müdürlükleri tek kırmızı olsa daha güzel olur bence
erfatm' Alıntı:Malesef ona da müdahale de bulunamıyoruz. Sadece hazır alanlardan veri girişi yapıyoruz. Metin, resim, vs.sakgeyik_63' Alıntı:Sayın hocam şablon rengini değişme şansımız var mı acaba?