Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar okul için takvim yapmayı düşünüyoruz. Elinde Bu konuyla ilgili Psd'si olan varsa paylaşırsa sevinirim. Sitede bulamadım. Veya başka fikri olan.
Hocam hep aklımda ...daha önceki yıllarda paylaşımda bulunuyordum...aslında ufak ufak hazırlık yapıyordum ama sonra başka şeyler girdi araya, rahat bi zamanda üzerinde çalışayım paylaşacağım inşallah...
Sayın hocam, benim de hep aklımda olan bir şey. Öğrenci sayısı kadar bastırıp, öğrencilere dağıtalım, üzerinde okulun iletişim bilgileri, tanıtım bilgileri falan olsun diye düşünüyorum. Ancak maliyet biraz sıkıntı. Öğrenciye 1 TL'ye satabilsek maliyet karşılanır ama idarenin ve öğrencilerin tavrı ne olur, onu bilemiyorum. http://www.gencgrafiker.com/2016-takvim ... -vektorel/
adresinde vektörel bir takvim var. Bunun üzerine okulla ilgili görseller ve bilgiler eklenip, kullanılabilir. Tabi takvimin de biraz elden geçmesi gerekiyor.