Okul Tanıtım Video klip

Kodla Büyü

BayTerapi

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar mrb okulumuzu tanıtmak için bir klip hazırlayacağız. Bununla alakalı olarak kullanabileceğimiz program ve kullanımı ile alaka bilgilendirme yapabilir misiniz ?
Bunun dışında klip ile alakalı olarak da vurucu olması açısından fikirlerinizi de belirtirseniz çok sevenirim. Teşekkürler.

okulun resimlerini efekler eşliğinde klip yapmıştım, iki üç kelime ile yazı yazmıştım resimleri açıklayan. Camtasia veya canva kullabilirsiniz

Hocam
okulun resimlerini efekler eşliğinde klip yapmıştım, iki üç kelime ile yazı yazmıştım resimleri açıklayan. Camtasia veya canva kullabilirsiniz
Hocamızın yaptığı gibi yapıp teslim edin hocam. Daha profesyonel iş isterlerse "elimden bu kadarı geliyor bu kadar biliyorum" diyip kenara çekilin. Beğenmezlerse ellerini ceplerine atıp dışardan bir ajansa yaptırabilirler. Ajans gelir dronla çekim yapar efektli geçişler vs. vs. yapar da yapar. Tam istedikleri gibi olur.

Yok ben uğraşıp öğrenip yapacam derseniz After Effects, Premier kullanabilirsiniz. Kimisi Capcut kullanarak ta hallediyor bazı işleri ama onun ücretsiz versiyonu watermark koyuyor videolara.

movavi ile yapmıştım 3 sene kadar önce. gayet güzel olmuştu. ilaçlı versiyonunu bulursunuz bi iki araştırmaya. arayüzü de basit 1-2 saatlik kurcalama ile her şeye hakim oluyorsunuz. haricen de capcuıt ile yapabilirsiniz o da iş görür. tanıtımda daha çok fotoğraf ağırlıklı çalışın,gerekli yerlerde ( tercihen) 5-10 sn'lik videolarda kullanabilirsiniz. geçiş efektleri müzik ve kaliteli çekilmiş foto ve videolar ile güzel bir şeyler ortaya çıkıyor. ben o zaman bulamamıştım ancak bir drone var ise havadan bir kaç video ve fotoğraf alınıp projeye eklenebilir. çok kendinizi yıpratıp mükemmel bir şey yapacağım,profesyonele yakın olsun diye uğraşmayın hocam. işine gelmeyen ve çok iyi bir şey isteyen idare gitsin düğün organizatörleri ile anlaşıp profesyonel çekim yaptırsın.

Bizim branşın zorlukları öne çıkmış haklı olarak :) ben de profesyonel bir iş düşünmüyorum ve yorumlarınıza hak veriyorum. paylaştığınız programları araştıracağım arkadaşlar, teşekkürler.

7 yıl önce hem öğretmenler günü hem okul tanıtımı için çekmiştik. Montaj için Movavi iş görür. Drone varsa drone'lu çekimlerde ilgi çekici oluyor.

capcut ile hazırlayabilirsin hocam çok rahat bir şekilde, ücretsiz zaten, efect-ses vs. gibi şeylerin de ücretsiz olanlarını kullanarak ortaya iyi bir şey çıkabilir. İçerikteki videoları-resimleri kendim çektim telefon ile.
Geçen sene hazırlamıştım bu videoyu,
drone u müdür bey eski okulundan geçici olarak getirmişti,

Geri