Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Okul veli görüşmesi için randevu alındığında nasıl haberimiz olacak
Okul veli görüşmesi için randevu alındığında nasıl haberimiz olacak. SMS ile mi bilgilendirileceğiz. Yoksa ara sıra sisteme girip randevu alan velimiz var mı diye kontrol mü edeceğiz?
Okul veli görüşmesi için randevu alındığında nasıl haberimiz olacak. SMS ile mi bilgilendirileceğiz. Yoksa ara sıra sisteme girip randevu alan velimiz var mı diye kontrol mü edeceğiz?
hocam benim kızımla aynı okuldayız. ben sistemi hazırladım kızımın öğretmenlerinden birine veli gibi randevu aldım denedim. kimseye mesaj falan gitmiyor maalesef. öğretmen idareciye kimseye gitmiyor. sanırım tek yolu her pazartesi açıp randevu listesini yazdır deyip o hafta kaç randevu var görmek. ama onda da açıklar var mesela salı günü girip alsa göremezsin. her gün de kontrol edemezsin. ya sistemi benim gibi yapıp bırakacaksın. yada tüm velilere bilgilendirme yapıp haftanın randevularını en geç pazartesiye kadar alın gibi bir şey tembihleyeceksin. ben ilk yazı geldiğinde sistemi hazırladım daha benden başka randevu alan olmadı