sadece susarak' Alıntı:şu an kullanılan meb şablonu iğrenç bir tasarım bundan daha kötüsü olamazdı heralde.
tektip web sitesine gelince nasıl askerdeki elbiseleri giyince en zeki adam bile aptallaşıyorsa aynı şey olur. insanları tembelliğe sıradanlığa iter statükoya hayır diyorum. yaşasın üretken toplumlar yaşasın özgürlük. :-1:
ATHAMAS' Alıntı:milli eğitimlerden sonra okulların sayfaları da aynı şablon oluyor arkadaşlar....bilişim daire başkanı volkan beyden bizzat dinledim...bu konuya sıcak bakmıyorum...bence farklı tasarımlar ve rekabet daha iyi idi...sizin görüşünüz nedir....
sadece susarak' Alıntı:şu an kullanılan meb şablonu iğrenç bir tasarım bundan daha kötüsü olamazdı heralde.
tektip web sitesine gelince nasıl askerdeki elbiseleri giyince en zeki adam bile aptallaşıyorsa aynı şey olur. insanları tembelliğe sıradanlığa iter statükoya hayır diyorum. yaşasın üretken toplumlar yaşasın özgürlük. :-1:
mtokcan' Alıntı:Yapacaklarsa bari ödüllü bir yarışmayla seçseler şablonu.....
:+1:emrahgunes' Alıntı:Belli bir standardın olması güzel ama sorun şu; MEB'in şablonu berbat bir tasarıma sahip, parayla satıyorum desen alan olmaz. Madem standart bir uygulama getireceksin, önce kullanımı kolay ve görünümü güzel bir şablon tasarla! Her türlü projeye para akıtmak yerine, önce eğitim kurumlarının aynası olan web sitelerine özen gösterilmeli diye düşünüyorum...
mtokcan' Alıntı:Yapacaklarsa bari ödüllü bir yarışmayla seçseler şablonu.....
mudamet' Alıntı:sadece susarak' Alıntı:şu an kullanılan meb şablonu iğrenç bir tasarım bundan daha kötüsü olamazdı heralde.
yorumunuzdan ötürü tebrik ederim hocam :alkis:
diğer türlü hiçbirşey düşünmeyen üretmeyen yorum yapmayan iğrenç bir insan hatta robot gibi oluruz. adeta programlanmış robot gibi. site ömür boyu aynen devam. ne saçma ya...youzer' Alıntı:sadece susarak' Alıntı:şu an kullanılan meb şablonu iğrenç bir tasarım bundan daha kötüsü olamazdı heralde.
Olay budur :alkis:
:+1: :alkis:emrahgunes' Alıntı:Belli bir standardın olması güzel ama sorun şu; MEB'in şablonu berbat bir tasarıma sahip, parayla satıyorum desen alan olmaz. Madem standart bir uygulama getireceksin, önce kullanımı kolay ve görünümü güzel bir şablon tasarla! Her türlü projeye para akıtmak yerine, önce eğitim kurumlarının aynası olan web sitelerine özen gösterilmeli diye düşünüyorum...
aynen katılıyorumBaRBaRYaN' Alıntı:bence ÇOK GÜZEL OLACAK hemde ÇOOOOOOOOOOOOOOK.
..
- Müdür şunu istiyorum, bunu istiyorum diyemiyecek,
- Yaptığınız muhteşem renk uyumunu abzürt bir şekilde değiştiren biri olmayacak
- Başkasında var bizde niye yok diyen birileri olmayacak
- Daha da güzeli MEB o kadar siteyi tek server da barındıracak, sitelere 1 gün erişim olacak 1 haft kapalı kalacak, müdür bile siteyi açmayı denemekten sıkılacak, siteler tozdan örümcek ağı bağlayacak, altın örümcek sitenize gelecek :mrgreen:
Başta çok kötü gibi görünen yukarıda saydığım şeyler aslında kendi yararımıza kullanıldığında bizimde işimize gelecek. RESMİ okul sitesi uğraşmak fazla vakit almayacağı için dileyen arkadaşlar ense yapacak, dileyen arkadaşar ise GAYRİ RESMİ okul sitelerini gönüllerince tasarlayabilecekler.
Okul sitesini güncelleme işi okul BT formatörünündür. Eğer okulda BT Formatör öğretmeni yoksa , Okulun Bilişim Teknolojileri öğretmeninindir.akasya2727' Alıntı:arkadaşlar ben i.ö de çalışıyorum formatör değili 24 saat dersim var benden okulun web sitesini sürekli güncellememi istiyorlar ayreten okul da kendi netbook umu kullanıyorum 10 inç ekranlı bu sebeple ancak evde güncelleme yapabiliyorum yani okul bana bir pc bile vermedi okulda lab yok yeni 2 yıllık bir okul olduğu için fatih projesi nedeniyle lab kurulmamış...kısaca ben siteyi yapmak zorunda mıyım ya...(
aynen katılıyorumnese1982' Alıntı:aynen katılıyorumBaRBaRYaN' Alıntı:bence ÇOK GÜZEL OLACAK hemde ÇOOOOOOOOOOOOOOK.
..
- Müdür şunu istiyorum, bunu istiyorum diyemiyecek,
- Yaptığınız muhteşem renk uyumunu abzürt bir şekilde değiştiren biri olmayacak
- Başkasında var bizde niye yok diyen birileri olmayacak
- Daha da güzeli MEB o kadar siteyi tek server da barındıracak, sitelere 1 gün erişim olacak 1 haft kapalı kalacak, müdür bile siteyi açmayı denemekten sıkılacak, siteler tozdan örümcek ağı bağlayacak, altın örümcek sitenize gelecek :mrgreen:
Başta çok kötü gibi görünen yukarıda saydığım şeyler aslında kendi yararımıza kullanıldığında bizimde işimize gelecek. RESMİ okul sitesi uğraşmak fazla vakit almayacağı için dileyen arkadaşlar ense yapacak, dileyen arkadaşar ise GAYRİ RESMİ okul sitelerini gönüllerince tasarlayabilecekler.