OKUL WEB SAYFAMA BAKARSANIZ SEVİNİRİM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

dsa

Site Gezgini
Arkadaslar okulun web sayfasını yeni hazırladım.Eksiklikler yönünden öğretmen arkadaşlardan bilgi bekliyorum. Genel bir bakış olarak olup olmadığı hakkında bilgi verirseniz sevinirim.Teşekkürler...
Okulun linki : http://namikkioo.meb.k12.tr/

güzel ama bence banner kısmına biraz daha yoğunlaşırsan daha güzel olur gibi hocam

Hocam emeğine sağlık!
meb yakında okul ve kurumlara da şablon yayınlayacak
bilginiz olsun...

ben özellikle banner kısmını beğendim,okul adı yazan sarı kısım hoş olmuş..eline sağlık hocam

hocam sayfa güzel olmuş ellerine sağlık yalnız haberler kısmını akışkan yaparsan aşağıya doğruyu uzamayı engellersin...daha hoş olur..

çok oldukça güzel ancak.haberlerin çok aşağıya uzanması görselliği bozuyor.hepsi aynı şekilde bitse alt sınır pdaha güzel olur kanısındayım.

Olsun MEB Şablon yayınlasın genede hallederim...
Fikirleriniz içinde teşekkürler

hocam bu saat tarih olayı bana
eski duvar takvimlerini hatırlatıyo gülüyorum :)
insanlar genelde bilgisayardan bakıyo sitelere sağ alt da da o özellik var
kusra bakma gayet sade bana göre tam okul sitesi olmuş..

site hoş olmuş. :+1: Elinize sağlık ama galeriler biraz geç açılıyor gibi. Bana mı öyle geldi bilmiyorum. sonuçta sayfaya meb hattında girince durum dahada kötü olabilir. :wink:

Hocam menülerde kullandığın yazı fontu tırtıklı gözü rahatsız ediyor. Eline sağlık bu arada.

Hocam güzel gözüküyor yalnız bu üst kısımdaki boşluk boşuna olmuş veya çok fazla...

Kolay gelsin...

okul web sitesi ile ilgili olarak okulun adı altındaki sarı bana biraz garip geldi. başka bir renk olabilirdi bence.

HTTP Error 503. The service is unavailable.

yazıyor

Slm A. arkadaşım siten güzel olmuş eline sağlık İlk anasayfanda haber modülü koymuşun o modülü nerden buldun yardım edersen sevinirim şimdiden tşkrlr..

Geri