md4483 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 998 22 Mayıs 2010 #1 arkadaşlar okul sitesi ama sayfaya koymak için site açılınca resim slaytı çalışacak irşey koymak istiyorum ama nasıl yapabilirim
arkadaşlar okul sitesi ama sayfaya koymak için site açılınca resim slaytı çalışacak irşey koymak istiyorum ama nasıl yapabilirim
Pegasus__ Site Gezgini Mesajlar 38 28 Temmuz 2010 #2 md4483' Alıntı: arkadaşlar okul sitesi ama sayfaya koymak için site açılınca resim slaytı çalışacak irşey koymak istiyorum ama nasıl yapabilirim Genişletmek için tıkla ... hocam ben bendeki sitemde kullandığım şeklini vereyim belki işine yarar... slayt alıntıdır. yalnız kimden aldığımı anımsamıyorum. hakkını helal etsin Ekli dosyalar source.rar source.rar 996.8 KB · Görüntüleme: 680
md4483' Alıntı: arkadaşlar okul sitesi ama sayfaya koymak için site açılınca resim slaytı çalışacak irşey koymak istiyorum ama nasıl yapabilirim Genişletmek için tıkla ... hocam ben bendeki sitemde kullandığım şeklini vereyim belki işine yarar... slayt alıntıdır. yalnız kimden aldığımı anımsamıyorum. hakkını helal etsin