Okul Web Siteleri Tamamlama Oranları?

Kodla Büyü

flashoreal

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar,
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okul web siteleri tamamlanma oranları Eğitici Arkadaşlarımızın panellerinde görünüyor ve okullara mail atıldı. Benim sorumlu olduğum okulların web siteleri %96 olarak görünüyor. Buradaki kriterlerin ne olduğunu bilen var mı?

Sayın Hocam,

Bununla ilgili resmi yazı gelmişti. Oradaki kriterler. Yazıyı ekledim.

İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

• Okul Web Sayfalarının Güncellenmesi.jpg
    Okul Web Sayfalarının Güncellenmesi.jpg
    202.5 KB · Görüntüleme: 1,771
Bunların dışında sitenin google'a kayıtlı olmasına da bakılıyor. Analytics'e ve google'a siteyi kaydettirin.

Okul web sitesi yönetim panelinde Anasayfa kısmında tamamlanma oranını gösteriyo,

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    93.1 KB · Görüntüleme: 1,664
Benim de %100, ama bazı sitelerin hala çok eksiği var, bu yazı o yüzden geldi.

iyide herşey tamam zaten hiç bir eksiğim yok 100 de yüz eksik hatası veriyor uyarı verdiği her alanı tek tek girip güncelledim gene eksik uyarı veriyor ve yeşil olmuyo tüm kırmızı

g.cetin.66' Alıntı:
iyide herşey tamam zaten hiç bir eksiğim yok 100 de yüz eksik hatası veriyor uyarı verdiği her alanı tek tek girip güncelledim gene eksik uyarı veriyor ve yeşil olmuyo tüm kırmızı
bendede aynı hocam

bunların acaba gözleri görmüyormu sitede vizyon ve misyon yazılı , sitenizde vizyon ve misyon yazmıyor demişler

okul resimleri ekli , tek tek sınıfların resimleri ekli....

okul resmi yok diyor :lol: :lol: :lol:

Benim de bugün %90 gözüküyordu. İki eksiğim varmış tamamladım. %100 oldu.

tomreader2010' Alıntı:
g.cetin.66' Alıntı:
bendede aynı hocam
Yayınla butonuna basıyormusunuz hocam? Bende güncellemiştim oran değimemişti uyarı vermemesine rağmen yayınla butonuna basınca oran değişti.

Birkaç gündür okul sitelerinde değişiklik yapıp eksikleri tamamlıyoruz. Herhangi bir problemle karşılaşmadık. Yapılan değişiklikten sonra yayınla diyoruz. Oranlar güncelleniyor.

mert02' Alıntı:
tomreader2010' Alıntı:
g.cetin.66' Alıntı:
bendede aynı hocam
Yayınla butonuna basıyormusunuz hocam? Bende güncellemiştim oran değimemişti uyarı vermemesine rağmen yayınla butonuna basınca oran değişti.
bastık maalesef hocam

%100 olmazsa yasal işlem yapacaklarmış. mesele %100 olması ise %100 yaptık bakalım.

Amisos' Alıntı:
%100 olmazsa yasal işlem yapacaklarmış. mesele %100 olması ise %100 yaptık bakalım.
Yapacaklarsa yasal yapsınlar zaten :D Sanki yasal olmayan bi işlem yapma hakları varmış gibi :D Tehdit ediyorlar aklı sıra.

Geri