okul web sitelerinin aylık ziyaretçi sayısını merak ediyorum

Kodla Büyü

tevfikdemir02

Aktif Üye
meraba arkadaşlar web sitelerini google analytics'e kaydetmişsinizdir. Sizin Okulların sitelerine yapılan günlük ve aylık ziyaret saysı nedir merak ediyorum. bizim okulda aylık ortalama 100 ziyaretçi gibi bişey oluşuyor. büyük etken olarak googlede hala eski okul sitesi daha üstte çıkıyor çocuk da muhtemelen ilk çıkanı tıklıyor. bu nedenle çocuklar site kapanmış diye düşünüp zaman içinde siteyi ziyaret etmez hale geliyorlar. yeni adresi okulun bir çok yerine astım ama yine fayda etmedi. çocukları siteye çekemiyorum. siz neler yapıyorsunuz ne gibi yöntemler uyguluyorsunuz öğrenmek isterim.

Aylık ziyaretçi sayısını takip etmiyorum ama 2 haftada bir örnek öğrenci ve örnek sınıf seçip sitede resimlerini yayınlıyorum.Okuldaki etkinlik resimlerini de atınca siteyi takip edenler artıyor.

okuldaki maç turnuva resimlerini attım, bir de ziyaretçi defterimiz var, bazen derste de oradan resim bilgi indirebilecekleri konular seçmiştim böylelikle ziyaret sayısı arttı..

fikriye' Alıntı:
Aylık ziyaretçi sayısını takip etmiyorum ama 2 haftada bir örnek öğrenci ve örnek sınıf seçip sitede resimlerini yayınlıyorum.Okuldaki etkinlik resimlerini de atınca siteyi takip edenler artıyor.

http://www.golbasimso.meb.k12.tr

sitede az çok içerik var ders içerikleri falan da hazırlamaya çalışıyorum, ziyaretçi defteri ekledim hiç kimse yazmadı 3 öğretmen yazdık sadece. eski site MEB indi şimdi hostları kapatmışlar. o yüzden yönlendirme linkini veremedim. o kadar masraf yapılmış sistem kurulmuş öğrencilerin işine yaramasını istiyorum ama katlımı sağlayamıyorum.

Geri