sayın hocam bunları hep denedim olmadı.habibocak' Alıntı:Sayın Hocam,
Öncelikli olarak farklı tarayıcıları kullanmanızı tavsiye ederim.
Resimleri yüklerken manşet haber resmi için 432*270 px ve genel resimler için 800*600 px boyutlarında olursa sıkıntı olmaz. (Explorer kullanıyorsanız uyumluluk görünümü ayarlarını unutmayın.)
Dosyaları yüklerken ise sıkıştırarak boyutunu en aza indirin.
İyi çalışmalar.
mozillada da olmuyor hocambote22' Alıntı:mozilla kullanın rahatınıza bakın.
JPG de de olmuyor sayın hocam.yasarsahbaz' Alıntı:Hocam PNG yüklerken sıkıntı çıkarıyor bende de. JPG yüklediğimde sorunsuzca yüklüyor.
tekrar deneyin diyorlar.yani çözüm yok.habibocak' Alıntı:Teknik Destek bölümüne yazarsanız iyi olur.
aynı durum bende de olmuştu farklı pc lerden denedim evden denedim gene yüklenmedi ta ki veri tabanı kendine gelene kadar ondan sonra sorun kendiliğinden halloldufatihi60' Alıntı:okul web sitesine resim yüklenemiyor.Veri Tabanı Bağlantısında Bir Hata Oluştu. uyarısı veriyor. lütfen yardım.
bence de geçici bir sorundur.habibocak' Alıntı:Veritabanı hatası genel bir sorundur. Ancak bir kaç tane okul sitesine sorunsuz giriş yaptım. Düzelmiş olabilir.
en az 5 aydır böyle.escalepion' Alıntı:bence de geçici bir sorundur.habibocak' Alıntı:Veritabanı hatası genel bir sorundur. Ancak bir kaç tane okul sitesine sorunsuz giriş yaptım. Düzelmiş olabilir.
aynı sorun 1 haftadır benide bıktırdı. web sitesine bi türlü fotoğraf ekleyemiyorum. yardımcı olabilecek varmı acaba???fatihi60' Alıntı:okul web sitesine resim yüklenemiyor.Veri Tabanı Bağlantısında Bir Hata Oluştu. uyarısı veriyor.