okul web sitesi yardım...

Kodla Büyü
body kısmında keyword diye bir kısım ekleniyor sanırım oradan düzelir. google den ara örnek bulabilirsin

hocam ben de bilgili değilim ama. dreamweaver programı ile index.html , sablon.css ve scripts dosyasının içindeki java script dosyalarının içindeki kodlara bakabilirsin...

meb.k12 bilgilerinde site ilgilisi gibi bir kısım vardı sanırım onu düzenle google'ın indexlemesini bekle hocam ben öyle halletmiştim..

index sayfasında meta arasında o kısının adı vardır hocam kod sıstemınde ac oradan sıl olur buyuk ıhtımalle

advanced find and replace diye bir program var ücretsiz. Bununla o kodu hemen bulabilir ve silebilirsiniz. Tüm klasör içindeki sayfaların kodlarında arama ve değiştirme imkanı var. Tabi bu da yetmez, google amcaya bildirimde bulunacak ve sitenizin yeniden incelenmesini isteyeceksiniz.

meb.k12.tr ye gir......... web kısmına okul kodu şifre ile gir..... oradaki başlıklardan birinde bu tanım var onu değiştir. bu kadar__

istanbul38' Alıntı:
meb.k12.tr ye gir......... web kısmına okul kodu şifre ile gir..... oradaki başlıklardan birinde bu tanım var onu değiştir. bu kadar__
oraya girdim ama mail meb.k12.tr olmalı diyo, eskisi hotmaildi kabul etmiyor...

akrep026' Alıntı:
istanbul38' Alıntı:

okulun vardı meb.k12.tr uzantılı maili yoksa yaz kafadan hocam:)

hbasdereli' Alıntı:
akrep026' Alıntı:
istanbul38' Alıntı:

okulun vardı meb.k12.tr uzantılı maili yoksa yaz kafadan hocam:)

Teşekkür Ediyorum Oldu... Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum...

Geri