Merhaba arkadaşlar. Okul müdürümüz okul web sitemize veli görüşme saatleri için bir randevu oluşturma sistemi eklemek istiyor öğretmeni ve saati seçecek öğretmene de mümkünse bu randevu iletilecek. Böyle bir sistem hakkında bilginiz var mı? Ve bu yasal mı?
Teşekkür ediyorum hocamGoogle Takvim'de randevu programı oluşturma - Google Takvim Yardım
Müsaitlik durumunuzu yönetmek ve diğer kullanıcıların Google Takvim'deki rezervasyon sayfanızdan randevu almasına izin vermek için randevu programlarını kullanın. Bu makalede şu konular hakkında bilgsupport.google.com
hocam belki işinize yarar.
Fikir cok guzel ama bizimkiler yapmaz o is yine bana patlar hocam maalesef?Her öğretmen kendi gmail hesabından google formlar ile randevu formu oluştursun. (bunun nasıl yapılacağını anlatan bir içerik hazırlayıp okul grubuna atmanız gerekebilir) sonra bu formun bağlantısını size atsınlar. Siz de kadromuz bölümünde her öğretmenin bilgilerinin olduğu sayfaya "randevu al" gibi bi bağlantı ekleyip öğretmenlerden gelen adresleri eklerseniz olur sanırım. Denemedim, YTD![]()
Çok güzel bir uygulama hocam inceleyeceğim teşekkür ederimHocam okul için randevu sistemi olarak https://www.eokulrandevu.com.tr/ kullanıyoruz. Okul web sitesi içine bir link ekledik, tıkladıktan sonra okulumuzun randevu sayfası açılıyor, isterseniz okulunuzun logosu da bu sayfada görünür.
-Veli sistemde kayıtlı olan telefon numarası ve öğrencisinin okul numarasıyla sisteme girer.
-Randevu almak istediği öğretmeni seçer, müsait olduğu gün ve saati seçer
-Randevu konusunu seçer ve eklemek istediği not varsa onu da yazar. (bu sayede öğretmen velinin hangi konuyla ilgili geldiğini önceden bilir ve gerekli hazırlığını yapar)
-Randevu alındıktan sonra da öğretmene sms mesajı gider; Bunun sayesinde öğretmen de randevusu olduğunu öğrenir,
Öğretmen bilgilerini, branş, telefon numaralarını tek seferde excelle sisteme aktardık. kurulumu çok kolay
Fiyat olarak ta biz eylülde bir senelik 500 liradan yeniledik hesabımızı.
Ayrıca yazın okul kayıt döneminde kayıt yaptırmak için randevu özelliği de var. Okulun velisi olmasına gerek kalmadan kayıt döneminde velilerin randevu alarak okula gelmeleri konusunda çok kolaylık sağlıyor.
Haklısınız hocam. Bizim veliler web sayfamızı açıp kayıt oluşturabilecek kapasitede bile değiller ama müdür bey istiyor sanırım müdürler de kendi arasında biraz yarış ve hava atma peşinde?biraz can sıkıcı yazabilirim ama çok uğraşmayın hocam.