bilben2002
Site Gezgini
4 gündür meb panel açılmıyor. Sorun ülke geneli değil mi? Ne zaman açılacak bilgisi olan var mı?
Olabilir. Önceki başlıklara baktım fakat hepsi eskiydi. Sormayacak mıyız yani? Siz neden gocundunuz anlamadım?yakuphan' Alıntı:Bu açılan dördüncü başlık. Genel bir sıkıntı olduğu, bilgilerin ya da resimlerin silindiği, eski bir yedeğe dönüldüğü, çalışmaların devam ettiği söylenip, duruldu.
bezginbekir' Alıntı:Olabilir. Önceki başlıklara baktım fakat hepsi eskiydi. Sormayacak mıyız yani? Siz neden gocundunuz anlamadım?yakuphan' Alıntı:Bu açılan dördüncü başlık. Genel bir sıkıntı olduğu, bilgilerin ya da resimlerin silindiği, eski bir yedeğe dönüldüğü, çalışmaların devam ettiği söylenip, duruldu.
hasemrah' Alıntı:bezginbekir' Alıntı:Olabilir. Önceki başlıklara baktım fakat hepsi eskiydi. Sormayacak mıyız yani? Siz neden gocundunuz anlamadım?yakuphan' Alıntı:Bu açılan dördüncü başlık. Genel bir sıkıntı olduğu, bilgilerin ya da resimlerin silindiği, eski bir yedeğe dönüldüğü, çalışmaların devam ettiği söylenip, duruldu.
birbirinize bu üslupla cevap vermeseniz diyorum. Bizler öğretmeniz, üslubumuza dikkat edelim.
Arkadaş; forum kuralları gereği aynı konuda birçok başlık açılmaması gerektiğini hatırlatmış aslında...
Mevcut başlıklar altında yorumlarımızı paylaşabiliriz. Forumu şişirip patlattığınızda kime ne diceksiniz acaba?![]()
Okul web siteleri ile ilgili açıklamaKeRASuS_28' Alıntı:bir haftadır açılmıyordu bugün
The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
hatasını alıyorum.
bu genel bir durum mu arkadaşlar.
bezginbekir' Alıntı:hasemrah' Alıntı:bezginbekir' Alıntı:Olabilir. Önceki başlıklara baktım fakat hepsi eskiydi. Sormayacak mıyız yani? Siz neden gocundunuz anlamadım?yakuphan' Alıntı:Bu açılan dördüncü başlık. Genel bir sıkıntı olduğu, bilgilerin ya da resimlerin silindiği, eski bir yedeğe dönüldüğü, çalışmaların devam ettiği söylenip, duruldu.
birbirinize bu üslupla cevap vermeseniz diyorum. Bizler öğretmeniz, üslubumuza dikkat edelim.
Arkadaş; forum kuralları gereği aynı konuda birçok başlık açılmaması gerektiğini hatırlatmış aslında...
Mevcut başlıklar altında yorumlarımızı paylaşabiliriz. Forumu şişirip patlattığınızda kime ne diceksiniz acaba?![]()
Ya arkadaş gayet normal bir soru sordum. Millet üslup dersi vermeye başladı. Siz kendi yazdıklarınızı okudunuz mu bu bakışla? Forum balon mu da şişip patlayacak? Bu agresiflik nedir?
Habib hocam, açıklamanız için teşekkürler. Ben bu başlığı açtığımda henüz açıklama gelmemişti.
habibocak' Alıntı:Okul web siteleri ile ilgili açıklamaKeRASuS_28' Alıntı:bir haftadır açılmıyordu bugün
The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
hatasını alıyorum.
bu genel bir durum mu arkadaşlar.
meb-k12-tr-f122/mebweb-okul-siteleri-hakkinda-aciklama-t150940.html