okul zil sistemi

Kodla Büyü

siirtli_mucahid

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var okulun zil sistemi en baştan kurulacak bana söylediler fakat ben pek anlamıyorum okul küçük ben daha çok program merak ediyorum " supper zil" programını indirdim bu program ücretsiz mi yani demo değil dimi ? anons kısmı çalışmıyor. birde ben bu programı kurarsam sürekli kullanabilirmiyim. yoksa program mı satın almak gerek biri bana açıklayabilir mi acil. super zil bile kursam anfiyide bilgisayara bağlasam yeter mi?

Eklediğim program kuruluma gerek kalmadan direk çalışabilen portable bir program. İşinizi görmeye fazlasıyla yetecektir. Program windows XP de çalışıyor. Diğer işletim sistemlerinde sorun çıkartıyor. Her gün için ayrı ayar yapılabiliyor. Kısayolunu Başlat--->Programlar--->Başlangıç 'a atarsan bilgisayar açılınca otomatik çalışır. Zil sistemine gelince anfiyi bilgisayara bağlayacaksın.

Ekli dosyalar

cemreerva' Alıntı:
arkadaşlar yardıma ihtiyacım var okulun zil sistemi en baştan kurulacak bana söylediler fakat ben pek anlamıyorum okul küçük ben daha çok program merak ediyorum " supper zil" programını indirdim bu program ücretsiz mi yani demo değil dimi ? anons kısmı çalışmıyor. birde ben bu programı kurarsam sürekli kullanabilirmiyim. yoksa program mı satın almak gerek biri bana açıklayabilir mi acil. super zil bile kursam anfiyide bilgisayara bağlasam yeter mi?

süper zili bilg. kur veya arkadaşın paylaştığını anfiyi bilg. bağla yeter

Geri