Okula alınan bilgisayar ve çevre birimleri

Kodla Büyü

Enterprise

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Arkadaşlar bi sorum olacak;

Okul formatörüyüm bildiğim kadarıyla okula alınan bilgisayar ve çevre donanımları bana danışılarak alınması gerekiyor diye hatırlıyorum.
Ancak bizim okulda idareye bilgisayar alınacağı zaman webcam yazıcı tarayıcı alınacağı zaman hatta switch alınacağı zaman hiçbir zaman bana danışılmıyor.Saçma sapan bişey alıp geliyorlar sıkıntı çıkınca da ihale bana kalıyor ama:)

Bu konu ile ilgili herhangi bir resmi yazı ceza vb. bişey var mı artık sinirime gidiyor dışardan birilerine danışıp kafalarına göre takılıyorlar.

Okula bir şey alınmasından satınalma komisyonu sorumludur. Eğer komisyonda siz yoksanız, size sorulmasına gerek yoktur.
Ancak okul idaresinin size sorması daha doğru olurdu ama sanırım okul idaresi ile aranız limoni.

Garip olan da bu aramız limoni de değil ama neden böyle yapıyorlar anlayamıyorum. Benim dışımdaki herkese soruyorlar ne alalım diye okulda ama bana danışan eden yok. Sorsan işin başından aşkın bir de bununla uğraşma diye derler ama hiç de öyle olduğunu sanmıyorum.

birkaç kez benimde başıma geldi. bir sorun olduğunda zerre ilgi göstermiyorum. kalitesiz mal almışsınız bozulmuş-desteklemiyor vs. diyorum (ki genelde öyle oluyor) geçiyorum.

eskisehir' Alıntı:
birkaç kez benimde başıma geldi. bir sorun olduğunda zerre ilgi göstermiyorum. kalitesiz mal almışsınız bozulmuş-desteklemiyor vs. diyorum (ki genelde öyle oluyor) geçiyorum.

mantıklı. Bnece de sorulmaması daha iyi. Yoksa bırak formatör olmayı insan olduğuna bile pişman olursun

Formatör öğretmen çalışma esasları 22. maddede diyor ki "Görev yaptıkları kendi okullarında bilişim teknolojisi sınıfları kurulması, bilişim teknolojisi araçları ile diğer elektronik teçhizatın satın alınması, kabulü vb. için kurulacak komisyonların doğal üyesi olmak," yani eninde sonunda satın alma komisyonundan yani bizden onay alınmalı, satın alma komisyonunu onayı almadan malzeme almaları ne gibi bir sıkıntı doğurur acaba?

Bu kaçdır oluyor en azından hatalı bir iş yaptıklarını bildirmek istiyorum kendilerine şu şu maddelere dayanarak hata yapıyorsunuz bari desem azcık sinirim geçer belki

Geri