Okula Bilgisayar Alacağız Yardım Eder misiniz?

Kodla Büyü

omurilik

Aktif Üye
Arkadaşlar memur odası ve toplantı salonu için bilgisayar alacağız, belki başka yerlerde de kullanılır uzun vadede, iyi bir şey olsun istiyoruz. müdür 700'er liralık iki kasa alsak diyordu ama sonra lcd ekranlara da sıcak bakmaya başladı. ne tavsiye edersiniz? vereceğim linkteki bilgisayar hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?

http://www.hepsiburada.com/Liste/exper- ... egoryId=34

bir de aynı sitede Technopc bilgisayarları da var fiyatları uygun geldi, kullanan var mı, ne dersiniz?

etemucin' Alıntı:
Hocam bu ayın sonuna kadar alın %18 kdv indirimindende faydalanın bu aydan sonra bitiyor indirim...

indirim derken okullara yapılanı mı kastettiniz hocam? yoksa haberim olmayan bi indirim mi var elektronik ürünlerde?

bana da lazım aynı amaç için iki kasa.

mudur yardımcıları kan ağlıyorlar, bisey degil lab.daki pclere goz koyacaklar yakında :D

Ben her zaman toplama bilgisayar taraftarıyım;ama verdiğiniz linkteki bilgisayarın özellikleri çok iyi,Exper bilgisayarların performasıda hoşuma gidiyor,bundan dolayı bu bilgisayarı tavsiye ederim... :+1:

isdum' Alıntı:
Arkadaşlar bende okula toplama bilgisayar alacam internetten , KDV muaf nasıl oluyor, ne yapmam lazım?

ürün listesinin yazılı olduğu evrakla milli eğitime müracaat ediyorsunuz. milli eğitim müdürlüğü o ürünleri belgede listeleyerek kdv'den muaf belgesi hazırlıyor. (katma değer vergisi istisna belgesi) sonra siz o belgeleri o sitenin faksına yolluyorsunuz. sizden o belgelerin aslı isteniyor kargoyla. sonra aslını yolluyorsunuz, tekrar onay gelirse siteden kdv tutarını ödemeden ürünleri alıyorsunuz. ben şu an yolladığım faksa cevap aşamasındayım.

omurilik' Alıntı:
isdum' Alıntı:
Arkadaşlar bende okula toplama bilgisayar alacam internetten , KDV muaf nasıl oluyor, ne yapmam lazım?

ürün listesinin yazılı olduğu evrakla milli eğitime müracaat ediyorsunuz. milli eğitim müdürlüğü o ürünleri belgede listeleyerek kdv'den muaf belgesi hazırlıyor. (katma değer vergisi istisna belgesi) sonra siz o belgeleri o sitenin faksına yolluyorsunuz. sizden o belgelerin aslı isteniyor kargoyla. sonra aslını yolluyorsunuz, tekrar onay gelirse siteden kdv tutarını ödemeden ürünleri alıyorsunuz. ben şu an yolladığım faksa cevap aşamasındayım.

hocam tşk.

Geri