yoruma katılıyorum. eski fotoğraf makinem 5 MP di. şu an piyasada 14 MP diye satılanlarda o fotoğraf kalitesini göremiyorum.muharremyildiz' Alıntı:canon veya nikon dan şaşmayın. Bütçeyi yaklaşık 70-100 tl gibi arttırırsanız daha iyi olur. Önemli olan megapixeli değil, LENS kalitesi... hangi marka olursa olsun çok ucuz modelini de almayın. Bazılarının içinde bağlantı kablosu-şarj cihazı veya pil olmayabiliyor. Ucuz modelin lens kalitesi de iyi olmuyor..
Tavsiye etmeyeceğim markaysa kodak.. 14 megapixeldi fakat fotoğraf kalitesi 5 kuruş etmezdi. Bozuldu da... Kodak eski kodak değil, iflas etti ayrıca.
denizlerb' Alıntı:yoruma katılıyorum. eski fotoğraf makinem 5 MP di. şu an piyasada 14 MP diye satılanlarda o fotoğraf kalitesini göremiyorum.muharremyildiz' Alıntı:canon veya nikon dan şaşmayın. Bütçeyi yaklaşık 70-100 tl gibi arttırırsanız daha iyi olur. Önemli olan megapixeli değil, LENS kalitesi... hangi marka olursa olsun çok ucuz modelini de almayın. Bazılarının içinde bağlantı kablosu-şarj cihazı veya pil olmayabiliyor. Ucuz modelin lens kalitesi de iyi olmuyor..
Tavsiye etmeyeceğim markaysa kodak.. 14 megapixeldi fakat fotoğraf kalitesi 5 kuruş etmezdi. Bozuldu da... Kodak eski kodak değil, iflas etti ayrıca.
http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/3508/show.html