okula girerken imza atan formatör var mı aramızda?

Kodla Büyü

bil_mid

Aktif Üye
arkadaşar okul idaresi benim için oturmuş bir çalışma çizelgesi hazırlamış eksik olmasınlar.. giriş çıkış saatlerini, öğle molasını falan yazmışlar ve hergün okula girip çıkarken imzalayacakmışım... ve bunun olması gerekiyormuş da o yuzden yapılmış, art niyet yokmuş(!) ilk defa böyle birşey duyuyorum, lütfen bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? aynı durumda olan, böyle bi çizelge gören duyan var mı acaba?

bil_mid' Alıntı:
arkadaşar okul idaresi benim için oturmuş bir çalışma çizelgesi hazırlamış eksik olmasınlar.. giriş çıkış saatlerini, öğle molasını falan yazmışlar ve hergün okula girip çıkarken imzalayacakmışım... ve bunun olması gerekiyormuş da o yuzden yapılmış, art niyet yokmuş(!) ilk defa böyle birşey duyuyorum, lütfen bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? aynı durumda olan, böyle bi çizelge gören duyan var mı acaba?
Müdür yardımcılarına da bu çizelge hazırlanmış mı? Malum müdür yardımcılarının saatlerine uyuyoruz. Onlar yaparsa ben de yaparım de ! .

Daha neler.... Olmadı geç gelince tek ayak cezası versinler... Yuh diyorum artık.. Hakikaten yuh....Resmen maskara olduk..

Haydeeeee bu da yeni mi çıktı? Yıllardır formatörüm, yıllardır bu forumu takip ederim, hiç böyle birşey duymadım. :o :? Okulda idare tarafından bütün öğretmenler için tutulması gereken öğretmen devam devamsızlık defteri var hocam zaten neden böyle birşeye ihtiyaç duyulmuş ki? O çizelgeyi hazırlamalarına neden olan dayanak isteyin hocam mevzuatla ilgili bakalım ne gösterebilecekler.

müdür, müdür ydr., hizmetli ve memurlar içinvar bu tabii. 8-5 mesaisi için. bende imzalıyorum gittiğim diğer okulda

o çizelgeyi bilmem ne yapsınlar; töbe töbe; hocam çizelgeyi imzalama verdiklerinde imza atmıyorum de bak bakalım ne yapacaklar...

Tüm personel için bir imza listesi varsa olabilir. Müdür gerekli tedbirleri almaya yetkilidir. Ancak sadece bir kişi için böyle bir liste varsa bu mobbing olarak bile değerlendirilebilir.

Bizde de var o uygulama.Müdür ,md yardımcıları,hizmetli hatta rehber öğrtmen bile imzalıyo.Ben arada bir toplu atıyorum imzaları....

aysehos' Alıntı:
Bizde de var o uygulama.Müdür ,md yardımcıları,hizmetli hatta rehber öğrtmen bile imzalıyo.Ben arada bir toplu atıyorum imzaları....

kadir hoca benim müdürüm olsa bende sene sonunda atardım.

Senenin başında bana ve rehber öğretmenlere söylemişlerdi. Sonra konuştuk, müdür vazgeçti. Sıkıcı, gerginleştiri bir durum bu.

sen önce konuş bu saçmalık devam ederse bende saçmalamaya başlayacam de ona göre iş yap.
yada işleri içinden çıkılmaz bir hale sok. idare pc lerini dondur ayarlarıyla oyna office i boz idari belge klasörünü gizli yap. :mrgreen:

Aynı uygulama bizde de var. Müdür yardımcısı, hademeler, rehber öğretmen de atıyor. Ama öyle girerken çıkarken atacaksın gibi bir zorlama yok bizde. Arada aklıma geldikçe toplu atıyorum imzaları. Göstermelik birşey yani, müfettişler için.

böyle boş,bomboş işlerle uğraşana ALLAH AKIL FİKİR VERSİN.hayatta uğraşacak daha önemli meseleler var

hayret.jpg

bundan önceki okulumda ben müdür müdür yardımcısı rehber öğretmen hizmetliler yani mesai ile çalışan herkes imza atmıştık..Hiç de gocunmamıştım

haklısınız hocam o zaman..sadece size karşı ise.hangi yönetmeliğe dayanarak sadece sizden imza istediklerine dair dilekçe yazın cevaplamaya uğraşsınlar.

Geri