okula hangi işletim sistemini satın alalım?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zkz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

zkz

Aktif Üye
arkadaşlar okul idare bilgisayarlarına format atmam lazım. Lisanslı bir tane işletim sistemi alıp hep onu kullanim istiyorum.. Yardımcı olursanız sevinirim..

bir tane alıp birden fazla makineye kuracaksan yine korsan kullanmış olacaksın. o zaman hiç alma hepsini korsan kur.

mkaratas' Alıntı:
zkz' Alıntı:
yoo bir tane alıp onu kullanmak istiyorumm.
bir tane alıp onu kurmak istiyorsan Volume Lisance alman gerekir. o zaman tek cd ile birçok kurulumu yaparsan korsan olmaz
peki xp mi win 7 mi alim yoksa vista mı onda kararsızım. daha win7 yi kullanmadım. hangisi daha kullanışlı olur hocam?

Ya hocam sizin okulun çöpe atacak parası çok mu boşversene:
MEB zaten microsoftu yeterince babalandırmıyor mu?
İlla orijinal dersen PARDUS kullan.

bencede para falan verme. okullarda yıllardır korsan kullanıyooruz. zaten meb bilg alırken microsofta yeterince para veriyor. bişey olmaz kur geç herhangi bir cd den.

İdarecilere win 7 ya da vista kursanız bile doğru dürüst kullanamaz sizin başınızı ağrıtırlar. SP3 entegreli ve crccklenmiş bir XP kurun. Otomatik güncelleştirmeleri de kapatın. En ucuz işletim sistemi 100 dolardan aşağı değildir. Okul bu parayı ayırabiliyorsa işletim sistemi için diye alıp, laboratuvar ihtiyaçlarında kullanın. Yeri geliyor bozulan bir fareyi idareye aldıramıyoruz, ya kendi cebimzden almak zorunda kalıyoruz ya da bozuk bir fare yüzünde bir bilgisayar atıl durumda bekliyor.

Arkadaşların da dediği gibi meb camiası olarak microsoftu yeterince zengin ettik. Aynı şekilde korsan ya da lisanslı MS yazılımlarını öğrencilere de kullandırarak bu firmaya geleceğin müşterilerini kendi ellerimizle hazırlıyoruz. Microfost altın yumurtlayan tavuğu kes(e)mez. bugüne kadar kullandığı korsan yazılım nedeni ile ceza alan hiç bir okul ya da görevli duymadım.

fahrican' Alıntı:
İdarecilere win 7 ya da vista kursanız bile doğru dürüst kullanamaz sizin başınızı ağrıtırlar. SP3 entegreli ve crccklenmiş bir XP kurun. Otomatik güncelleştirmeleri de kapatın. En ucuz işletim sistemi 100 dolardan aşağı değildir. Okul bu parayı ayırabiliyorsa işletim sistemi için diye alıp, laboratuvar ihtiyaçlarında kullanın. Yeri geliyor bozulan bir fareyi idareye aldıramıyoruz, ya kendi cebimzden almak zorunda kalıyoruz ya da bozuk bir fare yüzünde bir bilgisayar atıl durumda bekliyor.

Arkadaşların da dediği gibi meb camiası olarak microsoftu yeterince zengin ettik. Aynı şekilde korsan ya da lisanslı MS yazılımlarını öğrencilere de kullandırarak bu firmaya geleceğin müşterilerini kendi ellerimizle hazırlıyoruz. Microfost altın yumurtlayan tavuğu kes(e)mez. bugüne kadar kullandığı korsan yazılım nedeni ile ceza alan hiç bir okul ya da görevli duymadım.
:++: :++: :++:

Geri